bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Bruidsmake-up

Trouwen is voor elke vrouw één van de mooiste momenten in haar leven! Om er op de belangrijkste dag van je leven op je mooist uit te zien, zijn natuurlijk je jurk, bruidskapsel en accessoires van belang. Maar met behulp van de bruidsmake-up wordt het plaatje van een mooie bruid pas echt compleet. De make-up van de bruid moet vanzelfsprekend goed passen bij de jurk, het kapsel en het bruidsboeket. Hairclusief doet er dan ook alles aan om hier een mooi passend geheel van te maken. Wij werken dan ook alleen met  professionele bruidsmake-up. De professionele bruidsmake-up die wij gebruiken blijft dan ook de hele dag goed zitten. Zelfs als er een traantje weggepinkt moet worden. Indien gewenst, kunnen wij halverwege de dag of ook zorgen voor een touch-up van de bruidsmake-up. Ook is er een mogelijkheid om een ampul onder de make-up te doen, dat is een vloeistof op natuurlijke basis die er voor zorgt dat de make-up de hele dag mooi blijft zitten, zodat de bruid daar geen omkijken naar heeft. In alle gevallen houden we ongeveer 3 tot 8 weken voor de bruiloft een proefsessie, waarin uitvoerig besproken zal worden hoe je je bruidsmake-up wilt hebben, zodat je er als bruid op je mooist uit kan zien op de grote dag. Hairclusief kijkt naar de kleur en stijl van je jurk en bruidsboeket. Uiteraard zullen we jouw wensen wat betreft make-up als bruid uitvoerig bespreken. Zelfs als je normaal weinig make-up gebruikt kan Hairclusief zorgen voor een mooie naturel look.

Op de grote dag zelf komen wij naar je toe om thuis of op locatie de professionele bruidsmake-up aan te brengen. De make up zal worden verzorgd zoals we met jou als bruid tijdens de proefsessie hebben afgesproken. Met onze professionele bruidsmake-up maken wij trouwens niet alleen bruiden op, maar kunnen dit ook verzorgen bij (schoon)moeders, zussen of vriendinnen. Ook kunnen wij het haar van de bruidsmeisjes verzorgen, krullen, vlechten of opsteken. Grooming van de bruidegom verzorgen wij ook.

 
LAST MINUTE boeking Bruidskapsel zonder Try-out

LAST MINUTE boeking Bruidsmake-up zonder Try-Out

LAST MINUTEboeking Bruidskapsel & bruidsmake-up zonder Try-out

Last minute is tot 1 week voor de trouwdag

€ 100,00

€ 100,00

€ 185,00

Bruidsarrangement BASIS Dit is inclusief Try-out en op de dag zelf aan huis. € 250,00
Bruidsarrangement COMPLEET Dit is inclusief Try-out en op de dag zelf aan huis.  € 345,00
Bruidsarrangement DE LUXE Dit is inclusief Try-out en op de dag zelf aan huis € 375,00
Bruidsarrangement DIAMOND Dit is inclusief Try-out en op de dag zelf aan huis €425,00
Bruidskapsels kort haar Try-out

Bruidskapsel lang haar incl Try-out

Bruidsmake-up los boeken

Dit is inclusief Try-out Max 1 uur en op de dag zelf aan huis

€ 175,00

€ 200,00

€ 175,00

Grooming Bruidegom -Wegwerken oneffenheden -Lichte poeder tegen het glimmen -Een mooie blush voor een natuurlijke uitstraling -Wenkbrauwen borstelen -Evt. een lipbalsum voor mooie zachte lippen €  35,00
Proefsessie aan huis bij de bruid € 65,00 (exclusief reiskosten)
Bruidskinderen vlechtjes, opsteken, krullen tot 12 jaar € 30,00
Gast kapsel kort stylen /föhnen € 35,00
Gast kapsel langhaar (opsteken incl speldjes) € 45,00
Gast make-up € 40,00

De kosten van een touch-up (’s avond make-up bijwerken en eventueel bruidskapsel) zijn op aanvraag. Het inhuren van een bruidsstyliste voor de hele dag is ook mogelijk, zij is er dan de hele dag bij. Prijzen zijn incl. gebruik van haarspelden en stylingsproducten. Reiskosten € 0.35 per gereden km.