bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn, Bruidskapsels, Visagie, Wimperextensions

Bruiden

Gefeliciteerd, jij gaat trouwen!

Op deze bijzondere dag sta jij als bruid in het middelpunt van de belangstelling en wil jij er natuurlijk stralend en op je allermooist uitzien! Bij Hairclusief Bruidsstyling gaat alle aandacht naar jou.

Hairclusief is de specialist voor de mooiste bruidskapsels en de mooiste bruidsmake-up. Onze ervaren hairstylisten en professionele visagisten staan klaar om jou te adviseren voor dé grote dag. Voor meer informatie over bruidskapsels verwijzen wij je graag door naar de pagina bruidskapsels. Voor meer informatie over bruidsmake-up verwijzen wij je graag door naar de pagina bruidsmake-up.

Bruiden - kapsel Bruiden - kapsel Bruiden - Bruidsmeisje Bruiden Bruidsmake-up

Populair bij Hairclusief!

Een extra ‘touch up’ service om na het diner weer helemaal op te frissen qua hairstyling en visagie. Evt een mooie avond/glamour look voor het feest!
Deze service duurt ongeveer 30/45 minuten en kost € 125,- exclusief reiskosten. De maximale afstand is een half uur vanaf Baarn.
Dit is aan te raden voor een bruid met sluier in het haar of een kleine aanpassing zou willen.

Goed om te weten!

Na het ontvangen van de aanvraag neem ik telefonisch contact op om kennis te maken.
Daar kan je al je wensen bespreken zoals, de locatie / de tijd waar je bruidsstyling gedaan moet worden. Of er bruidsgasten ook gebruik willen maken van onze service.
Nadat ik alle nodige informatie per mail heb ontvangen, krijg je de bevestiging.

Het is ook mogelijk om bij Hairclusief, haarextensions te huren voor je trouwdag. De kosten hiervan zijn € 45,-