bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn, Bruidskapsels, Visagie, Wimperextensions

Bruidskapsels half opgestoken & kort haar

Heb je prachtig lang haar? Dan wil je dat natuurlijk op je trouwdag laten zien! Een half opgestoken bruidskapsel is dan ook een mooie keus.

Kies je voor een half opgestoken kapsel is de bovenkant mooi vastgestoken en hangt de rest van je haar mooi los. Het losse haar kan prachtig gekruld worden of juist in de natuurlijke valling laten hangen. Er kunnen in dit soort kapsels ook mooie (in) vlechten worden verwerkt die momenteel ontzettend populair zijn.

Een half opgestoken bruidskapsel is er in vele varianten. Denk aan een prachtige romantische look, bohemian of juist een kapsel met een mooie klassieke uitstraling.

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel er bij jou past. En jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak, haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je hier met voorbeelden van half opgestoken bruidskapsels. Uiteraard zijn alle voorbeelden van onze Bruidskapsels half opgestoken verzorgd door de bruidsstylisten van Hairclusief.

Bruid Blaricum - Bruidskapsels half opgestoken & kort haar Bruidskapsels half opgestoken & kort haar Half opgestoken haar Half opgestoken haar bruid Half opgestoken ( Half opgestoken (

Bruidskapsels kort haar

Ook korte kapsels mogen gezien worden dit jaar. Uiteraard kun je er voor kiezen om je haar te verlengen met extensions maar korte bruidskapsels zijn in 2017 helemaal hip en er is veel mogelijk. Vooral met mooie haaraccessoires kun je korte bruidskapsels helemaal af maken. Denk dan aan een tiara, verse bloemen of curlies met parels of strass steentjes.

Het allerbelangrijkste is dat je kiest voor een goede haarstyliste die met verschillende haartypes kan werken en je de juiste adviezen geeft tot de mogelijkheden van je gekozen kapsel. Daarnaast zorgen goede hairstylisten van Hairclusief er ook voor dat je kapsel ook de hele dag goed blijft zitten zodat je als bruid je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bekijk onze voorbeeld pagina, om de verschillende haarstylen te bekijken.