bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.20.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
354 berichten.
Mariska uit Nijkerk schreef op 27 februari 2024 om 22:55
27 februari mocht ik eindelijk mijn krullend haar laten knippen door de CC1 vakvrouw Sandra. We delen de zelfde passie voor het kappersvak en zijn beide culs & more producten fan😄 met deze prachtige techniek heb ik mijn mooie krullen terug, en lopen de krullen met volume in in elkaar over. Ik zat heerlijk op mijn gemak en ben enthousiaste over het resultaat. 👍💋
Mariska uit Amersfoort schreef op 21 februari 2024 om 20:44
Ik op 21 feb voor de eerste keer bij Sandra geweest. Ik werd gastvrij ontvangen en heb goede uitleg gekregen over de producten maar ook over mijn haartype. Sandra is een fijne gezellige en professionele dame die weet wat ze doet. Erg tevreden met het resultaat en een vervolgafspraak is al gepland. Mariska
Cindy Lodewijks uit Ilpendam schreef op 17 februari 2024 om 08:20
Ik ben 9 februari geknipt door Sandra het model zit er goed in ,ik werdt vriendelijk ontvangen en heb goede uitleg over de producten gehad die ik ook gekocht heb . Ook nieuwe afspraak gemaakt dat zegt genoeg toch.
Anne-Claire uit Soest schreef op 16 februari 2024 om 17:15
Vandaag geknipt en gestyled door Sandra! Ik was al heel lang niet meer naar de kapper gegaan, waardoor ik behoorlijk droge en dode punten had. Ben erg tevreden naar huis gegaan, Sandra heeft mooi zoveel mogelijk mijn lengte behouden zoals ik haar vroeg en realistisch advies over de styling thuis meegekregen! Ik kom zeker nog een keer terug
Petra uit Baarn schreef op 20 januari 2024 om 16:28
10 dagen geleden ben ik door Sandra geknipt. Een goede uitleg gekregen over de producten. Je bent vrij om ze al dan niet te gebruiken. Ik raad wel iedereen aan om er wat van te gebruiken. Je haar knapt er enorm van op. Ik ben 74 jaar mijn haar was helemaal uitgedroogt er zat geen krul meer in. Met de producten te gebruiken ziet mijn haar er weer gezond uit, met de krul er weer in. Het is wel een uitgave in 1 keer,maar je kunt er lang mee doen.
Fleur uit Soest schreef op 4 januari 2024 om 13:19
Ik ga voor mijn wimpers naar Sandra en wil nooit meer wat anders! Ik heb verschillende adressen geprobeerd voor mijn wimpers en kan zeggen dat Sandra zonder twijfel mijn favoriet is! Ze luistert naar je wensen en is naast vakkundig ook erg aardig 😊
Machteld uit Soest schreef op 20 december 2023 om 20:47
In september ben ik voor het eerst door Sandra geknipt. Mijn haar zat al heel lang enorm in de klit, ik was eigenlijk ten einde raad. Verschillende mensen probeerden de klitten eruit te krijgen, maar niemand kreeg het voor elkaar. Mijn haar zag er daardoor niet uit, ik schaamde me gewoon. Tot iemand zei: je moet naar een krullenkapper gaan. Ik had er nooit van gehoord, geen kapper heeft me er ooit op gewezen. Na wat research kwam ik bij Sandra terecht. En… zij kreeg de klitten eruit! Ook heeft ze mijn haar mooier geknipt dan iemand ooit gedaan heeft. Erna kreeg ik zoveel positieve reacties. Mensen waren zo verbaasd over mijn hoeveelheid krullen dat ze foto’s naar anderen doorstuurden van voor en na 😀 het is een heel groot verschil. Ook heb ik geleerd van Sandra, heel geduldig want het is compleet nieuw, over de CG methode. Nu pas ik die toe en krijg ik het steeds beter onder de knie. Ook gebruik ik haar producten, prijzig, maar het is het waard want ik heb nog steeds geen klitten gekregen 🥹 Vandaag ben ik ook met mijn dochter van 4 naar Sandra geweest. Ook zij heeft nu een prachtige bos met krullen. Super! Ze is helemaal blij. Sandra, heel veel dank!
Sabrina de Wit uit Eemnes schreef op 14 december 2023 om 11:21
Sandra heeft mij goed advies gegeven over de verzorging van mijn krullen en mijn haar goed geknipt. Het ziet er veel gezonder uit nu en ik ben ook blij met de producten die ik bij haar heb aangeschaft. Ik kom zeker terug. De volgende afspraak staat al.
Mbalia uit Zeist schreef op 12 november 2023 om 20:38
Sandra heeft mijn haar en make-up tijdens mijn bruiloft verzorgd. Ook heeft zij mijn krullen mooi in model geknipt én prachtige wimperextensions aangebracht. Ik heb me bij Sandra altijd erg op mijn gemak gevoeld en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zou Sandra zeker aanbevelen!
Bettina uit Huizen schreef op 9 november 2023 om 10:40
Ik heb altijd al problemen met mijn haar gehad, het zat nooit goed, totdat ik bij Sandra kwam. Eindelijk iemand die mijn haar zo kon knippen zodat mijn krullen wel mooi uitkomen! Ik ga nooit meer naar de 'gewone' kapper.