bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.173.45 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
202 berichten.
Isolde uit Nieuwegein schreef op 13 oktober 2019 om 11:08:
Hairclusief werd mij aangeraden door een bekende die zelf erg goede ervaring met Sandra had opgedaan. En het klopte helemaal. Aan de telefoon gaf ik aan dat ik normaal haast geen make-up draag en dat ik het spannend vond voor mijn grote dag opgemaakt te worden. Ze stelde me gerust: ze zou ervoor zorgen dat het er zo natuurlijk mogelijk uit zag. Alle producten die ze gebruikt zijn ook nog natuurlijk, zacht en niet op dieren getest. De proefsessie was een enorm succes en ik keek vol verwachting uit naar mijn grote dag. Een paar dagen voor mijn trouwdag heb ik een gezichtsbehandeling gekregen; een echte aanrader om bij te ontspannen. Ook mijn nagels zijn gedaan door Sandra. In de dagen voor 9 oktober hebben we nog wat contact gehad via de app; fijn dat ze zo goed bereikbaar is. En toen kwam 9 oktober! Het was zo prettig om Sandra erbij te hebben. Ze wist een rust in de kamer te brengen waardoor ik me minder gespannen voelde. Ik heb enorm veel complimenten gekregen en kan Sandra erg aanraden.
Paulien uit Hoofddorp schreef op 12 september 2019 om 11:47:
Op 10 september ben ik bij Sandra geweest voor mijn proefkapsel en make up. Ik had wat voorbeeldjes mee genomen voor een mogelijk kapsel, wetende dat niet alles kan met mijn haar. Maar opeens had ik volume en een super gaaf kapsel! Sandra is creatief en een gezellige vrouw. Op naar de echte dag!
Esther uit Almere schreef op 28 augustus 2019 om 12:33:
Bij Sandra geweest voor een proefsessie haar en make up die was al fantastisch en 24 augustus 2019 was de trouwdag dan eindelijk zover en het zag er nog mooier uit! Sandra heeft echt verstand van zaken en haalt het mooiste in jezelf naar boven! Ik raad haar 100% aan bedankt Sandra!!
Isolde uit Nieuwegein schreef op 14 augustus 2019 om 20:03:
Vandaag heb ik bij Sandra de proefsessie voor mijn haar en make-up gehad voor mijn bruiloft. In het telefoongesprek al merkte ik dat ze echt naar me luisterde en werd ik enthousiast. Normaal draag ik geen make-up dus ik vond het best spannend, maar zij begreep helemaal wat ik voor ogen had en heeft een prachtige natuurlijke look gecreëerd. Ook met mijn haar ben ik erg tevreden. Omdat mijn haar zwaar en vrij stijl is, blijft het vaak niet lang in model zitten, maar nu, acht uur later, zit het nog steeds mooi! Ik ben heel blij dat ik Sandra heb gevonden en zou haar zeker aanbevelen. Een vriendelijke vakvrouw met hart voor haar werk en veel kennis.
Elsemieke uit Utrecht schreef op 11 augustus 2019 om 20:21:
Sandra heeft mijn haar en make up verzorgd op mijn trouwdag. Je kan merken dat Sandra heel veel ervaring heeft! Ze weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Ze luistert goed naar persoonlijke wensen maar let tevens op wat staat bij jouw gezicht en vorm hoofd. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Babet uit Bussum schreef op 11 augustus 2019 om 16:39:
Sandra heeft bijgedragen aan een fantastische dag! Ik heb een proefsessie gehad voor haar en make-up en ze heeft mijn haar en make-up op de dag zelf gedaan. Sandra voelt goed aan wat bij je past en luistert ook goed naar je wensen. Het resultaat van zowel de proefsessie als de grote dag was fantastisch. Alles bleef goed zitten tot in de late uurtjes. Sandra veel Dank!
Esmée de Korte uit Amersfoort schreef op 4 augustus 2019 om 16:52:
Super avondje gehad bij Sandra voor een make-up workshop! Voor mijn missverkiezing heb ik tips gekregen over hoe ik mijn make-up het beste kan doen en daar heb ik veel aan gehad. Zo heb ik ook kennis gemaakt met de mineralen make-up waar Sandra meewerkt, wat echt een aanrader is!
Esther uit Almere schreef op 2 augustus 2019 om 07:56:
Gisteren een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandra en het was fantastisch! Na de proefsessie van juni voor mijn haar en make up heb ik volledig vertrouwen in Sandra! Echt een vakvrouw!
Liëtte uit Blaricum schreef op 31 juli 2019 om 20:36:
Hairclusief via Google gevonden en afgegaan op de goede recensies, welke ook echt blijken te kloppen. Proefsessie gehad en de vrijheid om ook echt wat uit te proberen. Sandra heeft alles nauwkeurig vastgelegd voor het echte werk tijdens onze trouwdag. Aantal dagen voor de trouwdag ook nog app-contact gehad dat ik mijn haar toch net wat anders wilde en toch een andere lippenstift. Alles geen enkel probleem en Sandra heeft mijn wensen mee genomen en mee gedacht waardoor het resultaat echt prachtig is geworden! Daarnaast heeft ze ook mijn bruidsmeisje (10jr) erg gelukkig gemaakt met haar kapsel en lichte, gepaste make-up.
Anja uit Harmelen schreef op 15 juli 2019 om 00:17:
Sandra heeft bij mijn bruiloft mijn make up, haar, wimpers en nagels gedaan. Ook heeft ze mijn dochters prachtige kapsels gegeven. Ik was er heel blij mee. Make up en wimpers zagen er natuurlijk uit en het bleef de hele dag goed zitten. Ook heel blij met mijn kapsel. Veel complimenten gehad. Een aanrader!