bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.90.108.129 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
189 berichten.
Petruschka uit Nieuwegein schreef op 15 juni 2019 om 16:18:
Ik ben gisteren getrouwd en Sandra heeft mijn haar me make up perfect gedaan. Ik voelde me de hele dag echt een prachtige bruid. Sandra luisterd goed naar wat je wilt en weet wat je het beste bij je past. En het is altijd ook nog gezellie, ook niet geheel onbelangrijk op die dag 😉. Bedankt voor alles Sandra! Groet, Petruschka.
esmee uit leusden schreef op 8 juni 2019 om 13:00:
ik kom al een jaar bij sandra voor wimperextentions je voelt je meteen op je gemak bij haar en de wimpers zijn echt van goede kwaliteit. sandra weet waar ze het over heeft en denkt met je mee. gister was mijn bruiloft ik heb door sandra mijn haar en make up laten doen. wat zag ik er mooi uit! voelde me echt als princess. sandra wist precies hoe ik het wou en het was ook precies geworden zoals ik gehoopt had. bedankt lieve sandra!
Patricia Bouwmeister-Stokkel uit Amersfoort schreef op 27 mei 2019 om 16:03:
Op 17 mei 2019 ben ik getrouwd en een week ervoor heb ik een heerlijke gezichtsbehandeling laten doen. Echt een aanrader, want je wordt er echt ontspannen van. Dag ervoor me wimperextentions laten zetten en wat heeft ze dat super gedaan. Voor mij de 1e keer en het voelde heel natuurlijk aan en was prachtig! Op de dag zelf heeft ze mijn haar en make-up gedaan en het was nog mooier dan tijdens de proefsessie 😍. Ook heeft ze 4 daggasten gedaan en wat zagen ze er prachtig uit. Nogmaals bedankt Sandra 👍
Anne uit Loenen aan de vecht schreef op 22 mei 2019 om 23:06:
Twee keer geweest voor wimper extensions. Prachtig resultaat en zeer professionele tips en tricks gekregen. Kan het zeker aanraden bij een ieder.
Margriet uit bunschoten spakenburg schreef op 12 maart 2019 om 16:59:
Op 22 februari ben ik getrouwd en heb bij haar een gezichtsbehandeling gehad, gelnagels laten zetten en mijn haar en make-up laten doen. De gezichtsbehandeling was heerlijk en ontspannend, op dat moment was ik ook niet helemaal fit die dag, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ik toch lekker kon ontspannen:). Mijn haar en make-up was erg mooi, ik was er heel erg blij mee!!
Jacqueline van Tamelen uit Bunschoten schreef op 21 februari 2019 om 10:16:
Op 15 februari ben ik getrouwd en heb ik bij hairclusief een gezichtsbehandeling gehad, wimper extensions laten zetten en mijn haar en make up laten doen. De gezicht behandeling was ontspannend en mijn huid was diep gereinigd en voelde glad aan. De wimper extensions voelen heel natuurlijk aan en zijn ook erg mooi, ze bleven goed zitten. Haar en make up was ook fantastisch. De vigagiste wist goed wat ik wilde. Alles verliep goed en duidelijk en zag er allemaal prachtig uit.
Hilde Mercuur-Mooij uit Eemnes schreef op 12 februari 2019 om 21:20:
Gisteren een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandra. Ze is zeer professioneel, vraagt vooraf naar wensen en/of bijzonderheden en legt stap voor stap uit wat ze doet en waarom. Met op de achtergrond ontspannende muziek. En heb je daar geen behoefte aan? En wil je juist stilte? Dat kan natuurlijk ook. Sandra, je krijgt van mij een dikke 10.
Jacqueline van Tamelen uit Bunschoten schreef op 5 februari 2019 om 19:08:
Pas geleden heb ik mijn proef kapsel laten doen voor mijn bruiloft door Sandra. Ze wist meteen wat ik wilde en het zag er prachtig uit. Ze is ook aardig en professioneel in haar vak.
Marieke uit Baarn schreef op 31 januari 2019 om 19:49:
Vorige week heb ik mijn proefmake-up en proefkapsel bij Sandra mogen laten doen. Heel tevreden van het resultaat, en alle vertrouwen dat het resultaat op de trouwdag prachtig wordt!
Petra uit Baarn schreef op 18 januari 2019 om 21:08:
Vandaag cursus gehad wimperextensions. Was echt super leuk en leerzaam. Bedankt voor deze mooie dag. Groetjes Petra