bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.70.175 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
224 berichten.
Olga uit Muiderberg heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 22:43:
Wat hebben wij een gezellige en leerzame middag gehad met Sandra. Het was alsof we elkaar al jaren kende waardoor het een hele ontspannen sfeer was en alles durfde en konden vragen. Voordeel was dat Sandra het voordeed en de rechterkant van je gezicht en dat wij het dan na moesten doen aan de linkerzijde. Ideaal dus. Volgende week gaan we voor een georganiseerde fotoshoot😊
Lindsey uit Amersfoort heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 22:25:
De proefmake-up was al heel mooi, ik wilde daar nog wat aan veranderen op de dag zelf en daardoor kwamen we tot de perfecte look voor mij. Ook een heerlijk bruidsarrangement gehad met een heerlijke gezichtsbehandeling. Op mijn bruiloft was het wat stressen (het regende tijdens het klaarzetten van de ceremonie) maar Sandra werkte super snel waardoor ik en de bruidsmeisjes op tijd klaarstonden.
M.Post uit Amersfoort heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 11:56:
Super blij met mijn wimperextentions. Vakbekwaam gezet en met een erg natuurlijk resultaat. Wat een gezellige vakvrouw is Sandra! Kom graag terug voor het onderhoud van de wimpers😃 Lieve groet, Marjolein
Wendy uit Blaricum heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 17:53:
Voor mijn huwelijk heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan. Zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf heeft Sandra mij op m'n gemak gesteld en het eindresultaat was echt fantastisch!
Lytske Wesselius uit Nieuwegein heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 10:09:
15 februari heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan voor mijn Roaring Twenty feest. Zeer geslaagd en erg blij met eindresultaat. Kreeg veel complimenten. Dankjewel Sandra.
Kelly uit Hilversum heeft geschreven op 30 september 2020 om 09:17:
One by one lashes gedaan bij Sandra, erg blij mee! Ze werkt netjes en secuur. Ga zo door!
Ancilla uit Hilversum heeft geschreven op 23 september 2020 om 18:43:
Sandra heeft mij laten stralen op onze trouwdag! Tijdens onze eerste ontmoeting voor het proefkapsel en make-up voelde ik mij direct op mijn gemak en was het erg gezellig! Sandra begreep mijn wensen direct en heeft mij goed geadviseerd. Daarnaast heb ik ook gebruik gemaakt van de beauty behandeling om mijn huid te verbeteren. Naast het feit dat dit ook heerlijk ontspannen was had het ook zeker resultaat. Mijn huid was na 2/3 dagen een stuk rustiger. Bij onze laatste afspraak bij Sandra thuis heeft ze mijn nagels gelakt en wimper extentions gedaan. Over de nagels was ik helaas iets minder tevreden. De wimper extentions zagen er wel geweldig mooi uit en die zijn ook voor een aantal dagen goed blijven zitten! Op onze trouwdag zag ik er nog mooier uit dan ik mij kon herinneren van na de proefsessie. Mijn haar en make-up zijn de hele dag goed blijven zitten! Ik kan Sandra aan iedere toekomstige bruid aanbevelen! Nogmaals heel erg bedankt!
Sabina uit Amersfoort heeft geschreven op 18 september 2020 om 08:22:
Gisteren voor het eerst wimperextensions laten zetten bij Sandra. Ik ben er heel blij mee, ze heeft het heel mooi gezet, en ik heb goede en eerlijke adviezen gekregen. Top!
Esther uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 6 september 2020 om 11:56:
Mocht je opzoek zijn naar iemand voor jouw haar en make-up, zoek niet verder. In eerste instantie wilde ik niemand die mijn haar en make-up ging doen voor mijn bruiloft. Ik kan het zelf wel, dacht ik. Maar wat ben ik blij dat ik het toch uit handen heb gegeven! En niet aan zomaar iemand. Sandra zit al meer dan 20 jaar in het vak en dat is te merken. Alles wat ze doet, doet ze met precisie. Ze luistert naar je wensen en vult je aan met haar kennis. Ik heb mijn proefsessie bij haar thuis gedaan. Ik vond het heel spannend, ik had dit natuurlijk nog nooit eerder gedaan. Ze stelt je meteen op je gemak en door het vele kletsen vliegt de tijd voorbij. Voor ik het wist zag ik er prachtig uit. Zo ging het ook op de trouwdag zelf. Natuurlijk vol zenuwen. Ze was ruim op tijd en zorgde voor een ontspannen sfeer. Ze wist precies hoe ik eruit moest zien. In no time was ik getransformeerd tot bruid. Nogmaals bedankt!
Debbie uit Baarn heeft geschreven op 31 augustus 2020 om 15:28:
Sandra is een hele fijne vrouw die met je meedenkt en je op je gemak laat voelen. Dat is heel fijn op de trouwdag zelf! Daarnaast gaat ze ontzettend professioneel te werk. Tijdens onze telefonische kennismaking (door corona) nam ze rustig de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en uit te leggen hoe zij te werk gaat. De proefsessie was heel fijn en het resultaat was echt top! Mijn partner was een beetje bang dat ik er als een 'popje' uit zou zien. Maar hij vond mijn haar en make-up ook super! Ik was mijzelf (naturel), maar met net even iets extra's! Op de trouwdag zelf heb ik ook heel veel complimenten gehad en ook na de bruiloft als mensen foto's zagen, gaven zij complimenten over haar en make-up! Waar ik eerst nog twijfels had over wimperextensions, heb ik dit op advies van Sandra gedaan, omdat dit heel mooi is op de foto's. En daar is niets aan gelogen! De extensions zijn heel erg mooi en laten je ogen net wat meer spreken. Verder heeft Sandra ook mijn moeder opgemaakt op de trouwdag en zij zag er ook echt heel erg mooi uit! Al met al is Sandra een ontzettend fijne vrouw die weet wat ze doet. Ook is het heel prettig dat Sandra op locatie komt op de dag zelf! Kortom, Sandra van Hairclusief Bruidskapsels & Visagie is een echte aanrader!