bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.250.73 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
306 berichten.
Marian uit Amersfoort heeft geschreven op 18 februari 2023 om 08:35
Woensdag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandra. Echt een aanrader!! Ze is zeer professioneel, legt stap voor stap uit wat ze doet en waarom. Huid voelt geweldig na de behandeling.
Rozemarijn uit Baarn heeft geschreven op 10 februari 2023 om 16:44
Vandaag ben ik voor het eerst bij Sandra geweest om voor het eerst wimperextensions te laten zetten. Ze was super lief en geduldig en heeft alles super goed uitgelegd. Erg blij en tevreden met haar en het resultaat!! Zou volgende keer nog wel iets voller willen denk ik, maar voor nu ontzettend blij mee!! Kan haar aan iedereen aanraden! Top vrouw!
fien uit Hilversum heeft geschreven op 23 januari 2023 om 22:11
Vandaag voor het eerst geweest om mijn krullen te laten knippen. Heel erg tevreden met het resultaat! Weer een gezonde en volle bos krullen😃
Ninke Harten uit Diemen heeft geschreven op 20 december 2022 om 10:24
Sandra heeft mijn haren en make-up voor mijn bruiloft gedaan en ik was echt heel tevreden. Het proefkapsel en de proef make-up waren heel waardevol: we konden samen kijken wat ik mooi vond en niet mooi vond, en Sandra was super flexibel - toen ik een paar dagen voor de bruiloft toch terug kwam op wat make-up dingen was dat geen enkel probleem en zo voelde ik me helemaal mezelf op mijn bruiloft. M’n haren waren echt prachtig, het bleef de hele dag en avond zitten en ik geniet er nog van als ik de foto’s terugkijk!
Rinske uit Dronten heeft geschreven op 15 december 2022 om 09:54
In oktober heb ik mijn trouwkapsel en -make-up laten doen door Sandra. Het proces zelf was al super gezellig en ik heb de hele dag door (en de weken erna) constant mensen vol lof over mijn haar en make-up naar me to gehad. Zag er super uit en zal er altijd fantastisch uit blijven zien op de foto.
Maritha uit Baarn heeft geschreven op 2 december 2022 om 19:45
Voor het eerst bij een krullen kapper geweest. Zeer tevreden met het resultaat! Sandra is goed in haar vak, geeft duidelijke uitleg en veel tips die je prima thuis ook kunt volhouden. Volgende afspraak staat al gepland. Aanrader!
Naomi uit Soest heeft geschreven op 9 november 2022 om 20:07
Voor het eerst naar een krullenkapper geweest, maar wat een fantastisch verschil! Nooit meer naar een normale kapper. Dank Sandra! Van een lichte slag naar krullen.
Leonie uit Huizen heeft geschreven op 29 oktober 2022 om 06:54
Geweest voor de krullen techniek . Wat een top uitleg en super resultaat. Zelfs de volgende dag zit het nog top. Wat een mooi mens is Sandra en ze verstaat haar vak. Nieuwe afspraak is dan ook gemaakt, nooit geen ander meer die knipt aan mijn haar.
Paulina uit De Meern heeft geschreven op 24 oktober 2022 om 18:18
Gisteren mijn bruidskapsel en -make-up door Sandra laten doen. Bij het proefkapsel was ik al erg enthousiast over wat ze met mijn toch regelijk dunne haar kon doen en op de grote dag zelf was ik nog enthousiaster over het resultaat. Ik vond het echt een kunstwerk. Ze was daarnaast ook nog bereid om de kapsels van vijf bruiloftsgasten te doen op een zondag en dat zijn ook stuk voor stuk prachtige kapsels geworden.
Claire uit Leusden heeft geschreven op 22 september 2022 om 09:05
Gisteren als kadootje mijn wimperextensions laten zetten, heel mooi en kundig gedaan door Sandra, het ziet er ook heel natuurlijk uit, valt ook niet gelijk iedereen op en dat is precies hoe ik t wilde , wimperextensions zijn ook van goede kwaliteit dat is altijd prettig voelen natuurlijk en zacht aan