bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.140.29 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
161 berichten.
Lisanne uit Loosdrecht schreef op 13 augustus 2018 om 18:11:
Op 4 augustus 2018 zijn mijn man en km getrouwd in Bistro Belle (oud-zuilen). Daar heeft Sandra eigenhandig mij en 5 gasten opgemaakt en gestyled. En wat deed ze dat goed en leuk! Sandra was na 5 minuten onderdeel van mijn meidengroep en deed met alles (ook grapjes en gezelligheid) leuk mee. Dit terwijl zij iedereen op hun mooist maakte en naar alle individuele wensen luisterde. Zij heeft ervoor gezorgd dat de dag soepel, ontspannen verliep en alle dames en ikzelf trots de locatie inliepen. Ik kan alleen maar zeggen.. Sandra bedankt! En ik raad elke bruid aan gebruik te maken van jou talent en gezelligheid! X
van beek uit leusden schreef op 9 augustus 2018 om 16:04:
was mijn 1ste keer bij sandra voor wimper extensions voelde me meteen welkom en op me gemak! ze geeft goed advies en de wimpers zijn top gezet! ik kom hier zeker terug.
Anja uit Hilversum schreef op 9 augustus 2018 om 13:13:
Sandra verzorgd al bijna een jaar mijn wimperextansions naar volle tevredenheid. Nu heeft zij de volledige visagie en haar van mij en mijn schoonzusje voor haar bruiloft verzorgd. We zijn heel erg tevreden over de resultaten. Sandra denkt altijd mee, weet snel wat wel of niet bij je past en was daarnaast op locatie ook erg gezellig om erbij te hebben! We hebben een topdag gehad en ons haar en make-up heeft de hele dag en nacht mooi gezeten. Bedankt voor alles!❤
Lotte uit Zaanstad schreef op 2 augustus 2018 om 09:59:
Wat een hele fijne proefsessie was dit. Heb zeker de naturel look gekregen die ik wilde en ook mijn haar zat prachtig! Op naar een geweldige trouwdag!
Renata uit Baarn schreef op 1 augustus 2018 om 09:46:
Heb wimperextentions laten zetten. Sandra gaf vooraf deskundig advies en de wimpers zijn goed en vakkundig gezet. Het ziet er schitterend uit! Ben heel erg tevreden en kom zeker terug!
Marjolein uit Baarn schreef op 25 juli 2018 om 16:08:
Lieve Sandra, dank voor je geweldige hulp voor de bruiloft. Make-up en kapsel waren precies zoals bij me paste. Prachtige foto’s en dag als resultaat. Zelfs de bruidegom was er zo aan gewend! 😉 Groetjes en tot gauw!
Rosan uit Baarn schreef op 22 juli 2018 om 17:56:
Bij Sandra een heerlijke gezichtsbehandeling en mooie wimperset gekregen, en via Sandra door visagist Patty erg mooi opgemaakt voor mijn bruiloft. Patty voelde goed aan wat ik wel/niet mooi vond en is daarnaast ook erg gezellig!
Geeske uit Soest schreef op 14 juli 2018 om 22:53:
Lieve Sandra, Dank je wel voor je professionele bijdragen aan onze bruiloft en je gezelligheid! We hebben een fantastische dag gehad. Je hebt mij me extra mooi laten voelen met de prachtige make-up en wimperextensions, en heel erg mooie kapsel. De touch-up was ook super, en erg leuk dat je toen nog even op de bruiloft was! Thanx! Voor de gezichtsbehandeling zie je me zeker nog terug! Groetjes, Geeske
Sabrina uit Utrecht schreef op 13 juli 2018 om 20:56:
Al tijdens de proefsessie wist Sandra gelijk aan de hand van enkele vragen en een foto van mijn trouwjurk wat ik wilde. Op mijn trouwdag heeft mijn kapsel en make-up heel de dag goed gezeten, ondanks dat het die dag flink waaide. Bedankt hiervoor!
Kim uit Amsterdam schreef op 1 juli 2018 om 18:53:
Dank Sandra voor 'your piece of art'! Wij hebben echt een fantastiche dag gehad waarbij je ervoor gezorgd hebt dat ik me op en top de prachtige bruid voelde de hele dag! Mijn 'natural look' die ik graag wilde pakte perferct uit, en het is echt bewonderenswaardig hoe mooi zowel mijn make up als haar nog zat na een 'buiten' huwelijk, met drie uur zeilen, borrelen op een eiland, een giga dansfeest en een heftige afterparty. Dank dank dank! P.S. Na vier weken witte broodsweken zitten zelfs mijn wimpers er nog (bijna) allemaal op 😉