bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.129.82 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
226 berichten.
Sylvia uit Baarn heeft geschreven op 6 april 2021 om 22:25:
Ruim een week geleden ben ik bij Sandra geweest. Ik wist dat ik krullen in mijn haar had, maar dat het er zoveel waren en zo mooi, dat wist ik pas nadat Sandra mijn haren had gedaan. Voor deze knipbeurt en behandeling met de 'krul-producten' had ik pluizig haar en meer slag dan krullen. Ik ben er echt heel blij mee en krijg nog steeds veel complimenten ondanks dat het niet meer zo mooi zit als toen Sandra het heeft gestyled (ik neem daar zelf te weinig tijd voor moet ik eerlijk bekennen).
Maria uit Bunschoten heeft geschreven op 6 april 2021 om 21:28:
Super blij met mijn bos krullen! Sandra weet wat ze doet en laat de klant en de haren stralen 🤩 Heel blij met het resultaat.
Olga uit Muiderberg heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 22:43:
Wat hebben wij een gezellige en leerzame middag gehad met Sandra. Het was alsof we elkaar al jaren kende waardoor het een hele ontspannen sfeer was en alles durfde en konden vragen. Voordeel was dat Sandra het voordeed en de rechterkant van je gezicht en dat wij het dan na moesten doen aan de linkerzijde. Ideaal dus. Volgende week gaan we voor een georganiseerde fotoshoot😊
Lindsey uit Amersfoort heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 22:25:
De proefmake-up was al heel mooi, ik wilde daar nog wat aan veranderen op de dag zelf en daardoor kwamen we tot de perfecte look voor mij. Ook een heerlijk bruidsarrangement gehad met een heerlijke gezichtsbehandeling. Op mijn bruiloft was het wat stressen (het regende tijdens het klaarzetten van de ceremonie) maar Sandra werkte super snel waardoor ik en de bruidsmeisjes op tijd klaarstonden.
M.Post uit Amersfoort heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 11:56:
Super blij met mijn wimperextentions. Vakbekwaam gezet en met een erg natuurlijk resultaat. Wat een gezellige vakvrouw is Sandra! Kom graag terug voor het onderhoud van de wimpers😃 Lieve groet, Marjolein
Wendy uit Blaricum heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 17:53:
Voor mijn huwelijk heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan. Zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf heeft Sandra mij op m'n gemak gesteld en het eindresultaat was echt fantastisch!
Lytske Wesselius uit Nieuwegein heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 10:09:
15 februari heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan voor mijn Roaring Twenty feest. Zeer geslaagd en erg blij met eindresultaat. Kreeg veel complimenten. Dankjewel Sandra.
Kelly uit Hilversum heeft geschreven op 30 september 2020 om 09:17:
One by one lashes gedaan bij Sandra, erg blij mee! Ze werkt netjes en secuur. Ga zo door!
Ancilla uit Hilversum heeft geschreven op 23 september 2020 om 18:43:
Sandra heeft mij laten stralen op onze trouwdag! Tijdens onze eerste ontmoeting voor het proefkapsel en make-up voelde ik mij direct op mijn gemak en was het erg gezellig! Sandra begreep mijn wensen direct en heeft mij goed geadviseerd. Daarnaast heb ik ook gebruik gemaakt van de beauty behandeling om mijn huid te verbeteren. Naast het feit dat dit ook heerlijk ontspannen was had het ook zeker resultaat. Mijn huid was na 2/3 dagen een stuk rustiger. Bij onze laatste afspraak bij Sandra thuis heeft ze mijn nagels gelakt en wimper extentions gedaan. Over de nagels was ik helaas iets minder tevreden. De wimper extentions zagen er wel geweldig mooi uit en die zijn ook voor een aantal dagen goed blijven zitten! Op onze trouwdag zag ik er nog mooier uit dan ik mij kon herinneren van na de proefsessie. Mijn haar en make-up zijn de hele dag goed blijven zitten! Ik kan Sandra aan iedere toekomstige bruid aanbevelen! Nogmaals heel erg bedankt!
Sabina uit Amersfoort heeft geschreven op 18 september 2020 om 08:22:
Gisteren voor het eerst wimperextensions laten zetten bij Sandra. Ik ben er heel blij mee, ze heeft het heel mooi gezet, en ik heb goede en eerlijke adviezen gekregen. Top!