bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.200.130.163 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
185 berichten.
Margriet uit bunschoten spakenburg schreef op 12 maart 2019 om 16:59:
Op 22 februari ben ik getrouwd en heb bij haar een gezichtsbehandeling gehad, gelnagels laten zetten en mijn haar en make-up laten doen. De gezichtsbehandeling was heerlijk en ontspannend, op dat moment was ik ook niet helemaal fit die dag, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ik toch lekker kon ontspannen:). Mijn haar en make-up was erg mooi, ik was er heel erg blij mee!!
Jacqueline van Tamelen uit Bunschoten schreef op 21 februari 2019 om 10:16:
Op 15 februari ben ik getrouwd en heb ik bij hairclusief een gezichtsbehandeling gehad, wimper extensions laten zetten en mijn haar en make up laten doen. De gezicht behandeling was ontspannend en mijn huid was diep gereinigd en voelde glad aan. De wimper extensions voelen heel natuurlijk aan en zijn ook erg mooi, ze bleven goed zitten. Haar en make up was ook fantastisch. De vigagiste wist goed wat ik wilde. Alles verliep goed en duidelijk en zag er allemaal prachtig uit.
Hilde Mercuur-Mooij uit Eemnes schreef op 12 februari 2019 om 21:20:
Gisteren een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandra. Ze is zeer professioneel, vraagt vooraf naar wensen en/of bijzonderheden en legt stap voor stap uit wat ze doet en waarom. Met op de achtergrond ontspannende muziek. En heb je daar geen behoefte aan? En wil je juist stilte? Dat kan natuurlijk ook. Sandra, je krijgt van mij een dikke 10.
Jacqueline van Tamelen uit Bunschoten schreef op 5 februari 2019 om 19:08:
Pas geleden heb ik mijn proef kapsel laten doen voor mijn bruiloft door Sandra. Ze wist meteen wat ik wilde en het zag er prachtig uit. Ze is ook aardig en professioneel in haar vak.
Marieke uit Baarn schreef op 31 januari 2019 om 19:49:
Vorige week heb ik mijn proefmake-up en proefkapsel bij Sandra mogen laten doen. Heel tevreden van het resultaat, en alle vertrouwen dat het resultaat op de trouwdag prachtig wordt!
Petra uit Baarn schreef op 18 januari 2019 om 21:08:
Vandaag cursus gehad wimperextensions. Was echt super leuk en leerzaam. Bedankt voor deze mooie dag. Groetjes Petra
Margriet de Graaf uit Bunschoten Spakenburg schreef op 13 januari 2019 om 23:11:
Afgelopen donderdag 10-1 heb ik een proefsessie gehad voor mijn bruidskapsel en make-up. Ik ben heel blij met het resultaat! Op naar de grote dag! Bedankt Sandra
Astrid Musat-Bos uit Hilversum schreef op 4 januari 2019 om 18:51:
Last-minute hadden mijn man en ik besloten van ons geregistreerd partnerschap, een bruiloft te maken. Enigszins op het laatste moment was ik dus op zoek naar iemand die mijn visagie en haar kon doen. Na wat zoeken kwam ik Sandra tegen. Er was zelfs nog plek voor een proefsessie! Tijdens de proefsessie was ik gelijk op mijn gemak en maakte Sandra het heel gezellig. Ze wist precies wat ik in mijn hoofd had en kon dit vertalen naar een perfect kapsel en mooie make up! Ook had ik wimper extensions laten zetten en kreeg ik een week van te voren een gezichtsbehandeling. Op de dag zelf zag mijn haar en make up ook echt heel mooi uit en was ik ontzettend te vreden! Ik kan Sandra niet meer dan aanbevelen, ze is heel vriendelijk en heeft heel veel kennis van haar van, absolute aanrader! Dankjewel Sandra!
Melissa uit Eeshof 7 schreef op 28 december 2018 om 21:55:
Vandaag geweest bij Sandra, Super spontane vrouw voelde me gelijk thuis, Echt een aan rader, 😘
Willeke uit Utrecht schreef op 16 december 2018 om 18:46:
Sandra heeft voor onze bruiloft mij haar en make up gedaan en het haar van mijn moeder. Een paar weken voor de bruiloft heeft zij een proefkapsel en make up gedaan. Ik ben niet zo van de vele poespas en veel make up. Dat had Sandra vrij snel door. De proefsessie ging in één keer goed. Op de dag van de bruiloft ging alles heel rustig en geordend. Het haar van mijn moeder heeft zij ook mooi geföhnd. Mijn haar en make up zijn de hele dag goed blijven zitten en zag er prachtig uit!