bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.247.42 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
171 berichten.
Lisette uit Eemnes schreef op 23 september 2018 om 17:35:
Sandra heeft op 16 augustus mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Met de proefsessie een paar maanden daarvoor begreep ze al gelijk hoe ik het wilde en schatte ze goed in dat ik de make-up niet te dik/donker zou willen. Een week voor de bruiloft nog een heerlijke beautybehandeling gehad; heerlijk en m'n huid knapte er enorm van op. Op de dag zelf wist ze nog goed wat we bedacht hadden en in de avond kwam ze terug om alles nog even bij te werken. Een hele professionele vrouw die aan één woord genoeg heeft.
Cindy uit Hoofddorp schreef op 21 september 2018 om 18:55:
8 september ben je bij ons geweest in onze villa op de oudloosdrechtsedijk om mijn make up en haar te doen, tevens dat van mijn moeder en vriendin. Alles zag er super mooi uit, je bent een vakvrouw en je brengt een rust met je mee, heel goed voor gestresde bruidjes 😉. Een echte vakvrouw! Nogmaals bedankt voor alles! Liefs, cindy
Sanne uit Breda schreef op 21 september 2018 om 14:09:
Proefsessie gehad in juli,en in augustus heeft Sandra op m'n trouwdag haar en make-up gedaan voor mijzelf, mijn zusje en schoonmoeder. Kapsel van de proefsessie was meteen heel mooi, maar ik vond de make-up te zwaar. Dat wende niet gedurende de dag, dus op de bruiloft zelf heeft Sandra dat anders gedaan, waar ik heel tevreden mee was. Toch een behoorlijk bedrag incl gasten, wat dingetjes die je aanschaft (lipgloss, haaraccesoires) en reiskosten, maar wel een heel mooi resultaat dat de hele dag en avond perfect bleef zitten. Dankjewel!
Lilianne uit Eemnes schreef op 19 september 2018 om 20:13:
Vrijdag 14 september was het dan zover... onze bruiloft! Na een geslaagde proefsessie een paar weken eerder wist ik zeker dat het met de visagie en mijn haar helemaal goed zou komen. Een week voor de bruiloft had ik nog een heerlijke bruidsbeautybehandeling en de dag voor mijn bruiloft werden wimperextensions gezet en werden mijn nagels gelakt. Ik wilde na de proefsessie toch mijn haar iets anders maar dit was helemaal geen probleem. Sandra had twee dagen voor mijn grote dag een cursus vlechttechnieken gevolgd en vroeg of ik één van de vlechten wilde die ze net had geleerd. Dat wilde ik zeker want de vlechten zagen er erg mooi uit. Mijn haar zat perfect! Ook mijn make-up was prachtig! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld. Heel erg bedankt Sandra voor de gezellige gesprekken en de prachtige visagie en haar!
Chantal uit Almere schreef op 17 september 2018 om 22:03:
Woensdag 5 september een proefsessie gedaan. Ik was erg tevreden. Er werd gevraagd naar mijn wensen en ook naar geluisterd. Naast het mooie resultaat was het ook een gezellige afspraak. Ik kijk uit naar volgende maand..😊
Lotte uit Zaanstad schreef op 12 september 2018 om 09:32:
Na een hele fijne proefsessie een even fijne 'echte' dag gehad afgelopen zaterdag. De make up heeft ondanks de vele tranen de hele dag mooi gezeten en de haren waren 'rock proof! Dank je wel Sandra! 😚
Astrid Smit uit Soest schreef op 5 september 2018 om 15:55:
Vandaag voor het eerst bij Sandra geweest én voor het eerst wimperextensions. Prachtig resultaat! En ook heel belangrijk, ontzettend leuke vrouw. Aanrader!
Lilianne van der Dussen uit Eemnes schreef op 1 september 2018 om 15:25:
Afgelopen woensdag de proefsessie voor mijn bruidsmake-up en bruidskapsel gehad bij Sandra. Een geweldige ervaring! Ze denkt heel erg goed mee maar luistert ook zeker naar wat de bruid wil. Het resultaat was prachtig!
Anita uit Bergschenhoek schreef op 26 augustus 2018 om 20:25:
Even een terugblik. Zaterdag 18-08-'18, het huwelijk van mijn dochter Joan. Om 8.00 uur begon Sandra aan het kapsel en make-up van Joan. Tijdens haar werk was er een fotograaf en videograaf aanwezig. Ik zou er zenuwachtig van worden maar Sandra ging hier héél professioneel mee om en bewaarde de rust en kalmte. Het resultaat? Prachtig! Ook ik werd onder handen genomen. Héél tevreden en dankbaar konden we om 10.15 uur vertrekken om naar de trouwlocatie te gaan. Sandra bedankt voor je werk, je geduld en het prachtige resultaat. Je bent echt een aanrader.
Joan uit Rotterdam schreef op 19 augustus 2018 om 20:11:
Op 18-08-18 getrouwd. Sandra heeft het haar en make-up verzorgd van mijn moeder en ik. Was heeft ze dat prachtig gedaan! Make-up en haar zaten heel de dag goed en de make-up is ondanks de vele tranen van vreugde heel de dag super mooi gebleven! Bedankt voor alles!