bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 114.119.164.10 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
211 berichten.
Marieke uit Nijmegen heeft geschreven op 16 juli 2020 om 19:36:
Gisteren ben ik bij Sandra geweest voor mijn proefkapsel en make-up. De ideeën die ik had heeft ze in het kapsel verwerkt. Ik was heel blij met het resultaat! De make-up vond ik ook mooi en natuurlijk. Sandra is heel professioneel en je merkt dat ze veel ervaring heeft. Ze stelde me goed op mijn gemak en het was een gezellige middag.
Brigitte uit Bunschoten heeft geschreven op 28 juni 2020 om 12:46:
Wij hebben de cursus haar invlechten gedaan bij Sandra. De sfeer is warm, hartelijk en ontspannen. De uitleg van Sandra is duidelijk, dit maakt het leren gemakkelijk, waardoor is er ruimte voor gezelligheid. We hebben een super leuke en leerzame avond gehad. Sandra, nogmaals bedankt 😘
Karin uit Barneveld heeft geschreven op 26 juni 2020 om 21:37:
Afgelopen woensdag een erg leuke, leerzame en gezellige avond gehad! Met hulp van Sandra allerlei nieuwe vlechttechnieken geleerd en wat zijn mijn dochters gelukkig met hun mooie kapsels!!
Paulien Bruin uit Zeewolde heeft geschreven op 29 februari 2020 om 22:13:
Ik werd door Marieke Bunnink voorgedragen om bij Sandra een feel good behandeling te krijgen. Dit omdat er 31-12-2019 borstkanker bij me is geconstateerd en ik momenteel volop in de behandelingen zit (bestralingen, chemo en hormoontherapie) Ik heb een heerlijke middag bij Sandra gehad, ik hoefde even niet aan ziekenhuizen, borstkanker en behandelingen te denken. Sandra heeft mijn gezicht behandeld, mijn wenkbrauwen gedaan en een heerlijke massage gegeven. Nogmaals bedankt Sandra en Marieke! ❤️
Marleen uit Amersfoort heeft geschreven op 3 februari 2020 om 15:05:
Sandra heeft mijn make up en kapsel voor mijn bruiloft verzorgd en ik kan haar van harte aanbevelen! Ze is een aardige en zeer vakkundige professional. Ook ik draag normaal weinig make up en was een beetje bezorgd dat ik er op mijn bruiloft niet als mezelf zou uitzien. Maar de make up was prachtig en naturel. Ook het kapsel was prachtig! Ik voelde me een stralende bruid en kreeg er veel complimenten over. Mijn dochters zagen er ook schitterend uit met vlechtjes en bloemetjes in hun haar. Sandra luistert goed naar wensen en is heel flexibel. Het is heel praktisch dat ze s ochtends bij je thuis komt.
Steffie uit Nieuwegein heeft geschreven op 28 januari 2020 om 13:47:
Sandra heeft een prachtig kapsel en make-up opgebracht bij mij voor de grote dag. Ze neemt de tijd en luistert naar je wensen om het perfecte resultaat te krijgen. Ook geeft ze advies waar nodig is. Ik ben heel erg tevreden!
Astrid uit Utrecht heeft geschreven op 28 december 2019 om 17:09:
Via het internet ben ik uitgekomen bij Sandra en wat is dat goed bevallen. Ik heb vrij kort en sluik haar en draag normaal amper make-up. Sandra wist er voor te zorgen dat ik opeens volume en ook nog twee vlechten had in mijn haar. De make-up werd heel neutraal gehouden, waardoor het goed bij mij paste. De producten die zij gebruikt voelen erg prettig aan. Een paar dagen voordat ik op 10 oktober 2019 zou trouwen heb ik gezichtsbehandeling gehad; erg ontspannend. Ook mijn nagels heb ik door Sandra laten doen. De dag zelf heb ik met name over mijn haar veel complimenten gehad, iedereen was verbaasd Sandra had bewerkstelligd. Al met al zou ik Sandra van harte aanbevelen.
Sabrina Bouwhuis uit Hilversum heeft geschreven op 5 november 2019 om 13:34:
Ik ben op 19-09-2019 getrouwd. Via via bij Sandra terecht gekomen. Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen. Ik voelde mij erg gehoord en Sandra begreep wat ik van haar verwachtte. Erg fijne samenwerking gehad en ik zag er prachtig uit (de hele dag!) Bedankt Sandra!
Paulien uit Hoofddorp heeft geschreven op 28 oktober 2019 om 08:58:
Voor mijn bruidskapsel en make up kwam ik bij Sandra terecht, lang leve internet. De eerste kennismaking verliep soepel even als afspraken maken. Met wat gezonde spanning ging ik de proefsessie tegemoet. Het resultaat mocht er zijn. En 25 oktober jongstleden heeft Sandra mijn bruidskapsel weer perfect in orde gemaakt. Tevens heeft ze nog geholpen bij het aantrekken van de jurk. Klaar voor de grote dag en achteraf nog foto's en een filmpje ontvangen. Dank je wel!
Isolde uit Nieuwegein heeft geschreven op 13 oktober 2019 om 11:08:
Hairclusief werd mij aangeraden door een bekende die zelf erg goede ervaring met Sandra had opgedaan. En het klopte helemaal. Aan de telefoon gaf ik aan dat ik normaal haast geen make-up draag en dat ik het spannend vond voor mijn grote dag opgemaakt te worden. Ze stelde me gerust: ze zou ervoor zorgen dat het er zo natuurlijk mogelijk uit zag. Alle producten die ze gebruikt zijn ook nog natuurlijk, zacht en niet op dieren getest. De proefsessie was een enorm succes en ik keek vol verwachting uit naar mijn grote dag. Een paar dagen voor mijn trouwdag heb ik een gezichtsbehandeling gekregen; een echte aanrader om bij te ontspannen. Ook mijn nagels zijn gedaan door Sandra. In de dagen voor 9 oktober hebben we nog wat contact gehad via de app; fijn dat ze zo goed bereikbaar is. En toen kwam 9 oktober! Het was zo prettig om Sandra erbij te hebben. Ze wist een rust in de kamer te brengen waardoor ik me minder gespannen voelde. Ik heb enorm veel complimenten gekregen en kan Sandra erg aanraden.