bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.91.90.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
174 berichten.
Debbie uit Eemdijk schreef op 16 november 2018 om 22:03:
Gisterenavond een vlechtcursus bij Sandra gevolgd. Ik kon al wel vlechten maar wilde het graag netter en had wat tips nodig welke techniek je het beste kunt gebruiken omdat ik soms nog wat zat te klunzen thuis met een bepaalde vlecht. Die tips heb ik gehad en ik zag al tijdens de cursus dat die inderdaad goed uitpakten. Heel blij mee en ik ga ook zeker de vervolgcursus doen! Sandra legt alles heel duidelijk en rustig uit en doet het z'n ook meerdere keren voor. Verder was de avond goed verzorgd met koffie/thee en wat lekkers en een mooie locatie! Aanrader dus!
Heleen Leber-Jansen uit Hilversum schreef op 28 oktober 2018 om 20:57:
Op 1 augustus 2018 ben ik getrouwd met de meest geweldige man. We wilden graag dat onze trouwdag heel speciaal zou worden. Natuurlijk hoort daar een prachtig bruidskapsel en mooie bruidsmake-up bij. Via via kwam ik bij Sandra terecht. Ik had een afspraak gemaakt voor een kennismaking, proefmake-up en een proefkapsel. Gelijk was er al een leuke, gezellige, open en vriendelijke sfeer. Ik had Sandra aangegeven wat ik in mijn hoofd had en hoe ik het graag wilde. Sandra was heel eerlijk over de mogelijk. Dit vond ik heel prettig, want hierdoor wist ik van te voren wat er wel en niet mogelijk was. Terwijl we gezellig zaten te kletsen, ging Sandra aan de slag. Tussendoor dacht ze goed mee over dingen die ik wilde met mijn haar en make-up en zo kwamen we bij een geweldig eind resultaat. Zowel de bruidsmake-up als het bruidskapsel waren in een keer perfect. Ik ging met een blij gevoel naar huis. Voor een paar weken later had ik nog een afspraak gemaakt voor een gezichtsbehandeling. Ik had dit nog nooit gedaan. De gezichtsbehandeling heb ik als verfrissend en ontspannen ervaren. Toen Sandra klaar was met de gezichtsbehandeling moest ik voor mijn gevoel weer even op aarde komen. En toen was de grote dag aangebroken. Sandra was al vroeg aanwezig op onze trouwlocatie en had alles al klaar gezet. Door de proefmake-up en proefkapsel wist Sandra precies wat ik graag wilde en daardoor kon ze meteen aan het werk. Ook nu waren we weer gezellig aan het kletsen. Toen Sandra klaar was en ik mijn jurk aan kon doen, was het totaalplaatje precies zoals ik gehoopt had. Sandra heeft geweldig werk geleverd en ik was erg blij met het eind resultaat. Toen ik klaar was, heeft Sandra bij nog een aantal speciale gasten ook hun haar en/of make-up gedaan. Ook deze gasten waren erg blij met het eindresultaat. Al met al was het een hele fijne samenwerking met Sandra en heeft Sandra de make-up en kapsels prachtig verzorgd! Een aantal kernwoorden van hoe ik Sandra ervaren heb: professioneel, gepassioneerd, gezellig, eerlijk, vriendelijk, meedenkend en verstand van zaken. Groetjes, Heleen Leber-Jansen
Patricia uit Amersfoort schreef op 18 oktober 2018 om 13:36:
Vandaag wimperextensions laten zetten door Sandra. Geboekt via social deal. Dan is het toch afwachten waar je komt en hoe het gaat. Ik kan alleen maar positief zijn!! Wat een leuke vrouw die mij ontving! Open en hartelijk. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en legde mij dit op een begrijpelijke manier uit. En dan het resultaat: prachtige wimpers, niet té opvallend zoals ik had gevraagd. Ik voelde mij in goede handen bij Sandra!
Lisette uit Eemnes schreef op 23 september 2018 om 17:35:
Sandra heeft op 16 augustus mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Met de proefsessie een paar maanden daarvoor begreep ze al gelijk hoe ik het wilde en schatte ze goed in dat ik de make-up niet te dik/donker zou willen. Een week voor de bruiloft nog een heerlijke beautybehandeling gehad; heerlijk en m'n huid knapte er enorm van op. Op de dag zelf wist ze nog goed wat we bedacht hadden en in de avond kwam ze terug om alles nog even bij te werken. Een hele professionele vrouw die aan één woord genoeg heeft.
Cindy uit Hoofddorp schreef op 21 september 2018 om 18:55:
8 september ben je bij ons geweest in onze villa op de oudloosdrechtsedijk om mijn make up en haar te doen, tevens dat van mijn moeder en vriendin. Alles zag er super mooi uit, je bent een vakvrouw en je brengt een rust met je mee, heel goed voor gestresde bruidjes 😉. Een echte vakvrouw! Nogmaals bedankt voor alles! Liefs, cindy
Sanne uit Breda schreef op 21 september 2018 om 14:09:
Proefsessie gehad in juli,en in augustus heeft Sandra op m'n trouwdag haar en make-up gedaan voor mijzelf, mijn zusje en schoonmoeder. Kapsel van de proefsessie was meteen heel mooi, maar ik vond de make-up te zwaar. Dat wende niet gedurende de dag, dus op de bruiloft zelf heeft Sandra dat anders gedaan, waar ik heel tevreden mee was. Toch een behoorlijk bedrag incl gasten, wat dingetjes die je aanschaft (lipgloss, haaraccesoires) en reiskosten, maar wel een heel mooi resultaat dat de hele dag en avond perfect bleef zitten. Dankjewel!
Lilianne uit Eemnes schreef op 19 september 2018 om 20:13:
Vrijdag 14 september was het dan zover... onze bruiloft! Na een geslaagde proefsessie een paar weken eerder wist ik zeker dat het met de visagie en mijn haar helemaal goed zou komen. Een week voor de bruiloft had ik nog een heerlijke bruidsbeautybehandeling en de dag voor mijn bruiloft werden wimperextensions gezet en werden mijn nagels gelakt. Ik wilde na de proefsessie toch mijn haar iets anders maar dit was helemaal geen probleem. Sandra had twee dagen voor mijn grote dag een cursus vlechttechnieken gevolgd en vroeg of ik één van de vlechten wilde die ze net had geleerd. Dat wilde ik zeker want de vlechten zagen er erg mooi uit. Mijn haar zat perfect! Ook mijn make-up was prachtig! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld. Heel erg bedankt Sandra voor de gezellige gesprekken en de prachtige visagie en haar!
Chantal uit Almere schreef op 17 september 2018 om 22:03:
Woensdag 5 september een proefsessie gedaan. Ik was erg tevreden. Er werd gevraagd naar mijn wensen en ook naar geluisterd. Naast het mooie resultaat was het ook een gezellige afspraak. Ik kijk uit naar volgende maand..😊
Lotte uit Zaanstad schreef op 12 september 2018 om 09:32:
Na een hele fijne proefsessie een even fijne 'echte' dag gehad afgelopen zaterdag. De make up heeft ondanks de vele tranen de hele dag mooi gezeten en de haren waren 'rock proof! Dank je wel Sandra! 😚
Astrid Smit uit Soest schreef op 5 september 2018 om 15:55:
Vandaag voor het eerst bij Sandra geweest én voor het eerst wimperextensions. Prachtig resultaat! En ook heel belangrijk, ontzettend leuke vrouw. Aanrader!