bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 185.21.241.34 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Nienke uit Baarn schreef op 22 juni 2017 om 20:37:
Vanmiddag wimperextensions laten zetten bij Sandra. Het resultaat is zo ontzettend mooi geworden! Wauw! Helemaal blij mee. En wat een gezelligheid tijdens de behandeling. De tijd vloog voorbij... echt een aanrader!
Barbara van soerland uit Baarn schreef op 19 juni 2017 om 23:04:
Vandaag wimperextentions laten zetten door Sandra. Super resultaat! Ik ben er heel blij mee!🌦 👍👍
Anousja uit Huizen schreef op 15 juni 2017 om 15:12:
In mei een proefkapsel en make up gedaan. Sandra voelde precies aan wat en hoe ik alles wilde. Het zat in 1x perfect! Voor de bruiloft nog langs voor wat mooie wimperextensions en gelnagellak. Erg handig dat alles bij haar kan. Nu op naar een mooie trouwdag!
Yvonne uit Soest schreef op 23 mei 2017 om 19:57:
Super mooie wimpers, echt een aanrader.
Lenny uit Amersfoort schreef op 23 mei 2017 om 07:42:
Sandra heeft mijn bruidskapsel en make-up goed verzorgt. Ik vond het zelf al prachtig en ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar. Het bleef ook de hele dag en avond goed zitten. Het was helemaal gelaagd!
Fleur uit Baarn schreef op 21 mei 2017 om 19:16:
Vrijdag mijn haar en make-up laten doen door Sandra voor mijn eindgala, heb de hele avond heel veel complimenten gekregen over hoe het er uit zag. Het was nog mooier dan ik had verwacht! Nogmaals heel erg bedankt Sandra!
Juliette uit Amersfoort schreef op 18 mei 2017 om 17:49:
Vandaag heb ik voor het eerst wimperextensions laten zetten. Sandra is erg vriendelijk en gezellig, mijn wimpers zijn heel mooi geworden!! 😊
Bruid Ingeborg uit Hilversum schreef op 2 mei 2017 om 09:57:
Op mijn trouwdag 28 april, was het zelfs nog mooier. Helemaal tevreden en blij. Zeker met het gehele plaatje. Haar en make-up paste perfect bij de jurk. Daarnaast ook super veel complimenten van de gasten gekregen. Super bedankt Sandra.
Maartje uit Huizen schreef op 29 april 2017 om 16:18:
Vandaag zijn mijn nagels en wimpers gedaan. Voor mij de eerste keer ooit. Wat leuk zeg! En wat is het mooi geworden!! Voel me helemaal een dame. Em Sandra denkt echt met je mee. Probeert je op jw mooist te maken. Hele lieve en fijne dame
Dineke uit Huizen schreef op 26 april 2017 om 12:19:
Hi,Gisteren mijn proefkapsel en make-up laten doen en het was erg gezellig en ook erg mooi geworden! Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en kan niet wachten tot mijn trouwdag!Groetjes, Dineke