bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.14.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
273 berichten.
Colinda boom-brouwer uit Rotterdam heeft geschreven op 25 juni 2022 om 20:31
Dankzij sandra was ik een schitterende bruid Ze doet het echt goed en ze is superaardig Ik had het niet anders gewild Dank je wel sandra
Karen uit Nijkerk heeft geschreven op 12 juni 2022 om 19:07
Sandra je bent een topper!! Jij hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan onze onvergetelijke dag. Mijn haar en make-up zaten de gehele dag perfect. Ik kon er de hele dag mee door, ook met de wind en ook met ons dansfeest. Je bent een aanrader voor elke bruid!! 👰‍♀️
Patje uit Breukeleveen heeft geschreven op 11 juni 2022 om 18:16
Sandra is een super lieve vrouw met veel ervaring. Ze heeft mijn bruidskapsel gedaan en mij mooi opgemaakt. Alles bleef super goed zitten, de hele dag door. Zelfs toen er een windje kwam. 🙂 Dank voor de goede service. En ook nog de complimenten van mijn volwassen bruidsmeisjes 🙂 En ook nog bedankt voor de leuke fotocollage 😊.
Renske uit Amersfoort heeft geschreven op 11 juni 2022 om 13:13
Sandra heeft op mijn trouwdag mijn haren opgestoken. Tijdens een proefdag hadden we al besloten wat ik wilde met mijn haar en make up. Dus de dag zelf verliep soepel en ik hoefde geen stress te hebben over dat deel van de dag. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar en make up en het heeft de hele dag en avond goed gezeten.
Marieke uit Huizen heeft geschreven op 11 juni 2022 om 12:16
Via Google terecht gekomen bij Sandra voor het knippen van mijn krullen, andere manier van knippen, goede ervaring, mijn krullen zijn er anders van gaan zitten.
Dorette uit Baarn heeft geschreven op 30 mei 2022 om 11:14
Sandra deed mijn make-up en mijn haar en het haar van mijn dochtertje van 7 voor de bruiloft van mijn broer. We hadden het al maanden van tevoren afgesproken, maar ze kwam precies volgens de afgesproken tijd bij mij thuis met haar magische koffertje 😊. Ik vind het mooi gedaan, heel natuurlijke make up precies zoals ik wou en mijn haar was fantastisch. Veel complimenten over gehad en ook met mn dochter deed Sandra het erg leuk (zowel het haar, als de interactie.) Professioneel, kundig, efficiënt en betrouwbaar!
Marleen uit Almere heeft geschreven op 28 mei 2022 om 08:31
Ik ben via internet terecht gekomen bij Sandra voor mijn bruidsmake-up en kapsel. Eerst langs geweest voor een proef sessie. Sandra is super vriendelijk en relaxed, je wordt hartelijk in een huiselijke sfeer ontvangen. Met een paar impressie foto’s wist Sandra direct waar ik heen wilde met mijn haar en make up. De rest is ook super begeleid en goed geregeld. Op de dag zelf is Sandra op locatie geweest en heeft zij alles super geregeld, super professioneel doet zij wat nodig is. Mijn haar en make up waren perfect! Ik was prachtig en straalde de hele dag! Bedankt voor onze dag nog een stukje mooier te maken!
Heleen uit Bunschoten heeft geschreven op 27 mei 2022 om 19:48
Vanavond bij Sandra geweest. Het was gezellig, er was meteen een gezellige klik. Daarnaast werd er goed naar mijn haar gekeken. Hoe kunnen we het beste knippen. En nu thuis op de bank met een tevreden krullenkop. Heerlijk hoe het weer krult en hoe het in model zit. Echt een aanrader!!! De volgende afspraak staat alvast gepland!!!
Eva uit Baarn heeft geschreven op 26 mei 2022 om 00:52
Gisteren samen met mij dochter van 17 bij Sandra geweest. Mijn dochter had een Gala op school. Sandra heeft haar haren en make up prachtig gedaan…..de woorden van mijn dochter: ik heb mijzelf nog nooit zo mooi gevoeld. Sandra dank je wel. Deze moeder had tranen in haar ogen van blijdschap en emoties. Jij hebt 2 mensen heel blij gemaakt. ❤
Mirjan uit Kortenhoef heeft geschreven op 25 mei 2022 om 21:25
Vandaag bij Sandra geweest voor het knippen van mijn haar. Na slechte ervaringen met kappers die mijn krullen eruit knipte, ben ik nu super blij. Mijn krullen zijn weer terug😁. Goede uitleg gekregen over het verzorgen van mijn haar, Sandra weet waarover ze praat en geeft goed advies. Daarbij vond ik het ook erg gezellig. Ga zeker weer terug, de afspraak staat.