bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 185.21.241.34 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Monique uit Blaricum schreef op 13 augustus 2017 om 12:17:
In juni een proefkapsel en make-up laten doen voor de bruiloft. ..zag er mooi uit ...en in juli op de trouwdag is Sandra thuis geweest. ..gaf veel rust...zag er prachtig uit. ..veel complimenten gehad....Sandra bedankt. ...
Wies uit Baarn schreef op 10 augustus 2017 om 19:54:
Dit is de eerste keer dat ik wimperextensions heb laten zetten en ben erg blij met het resultaat. Ben benieuwd hoe lang het mooi blijft zitten :-)!
Loubna uit Amsterdam schreef op 7 augustus 2017 om 23:09:
Voordat ik op vakantie zou gaan naar marokko heb ik wimperextensions gezet voor het eerste x bij hairclusief, We zijn nu 3/4 weken verder normaal zijn ze allemaal eraf gegaan als ik ze in Amsterdam laat doen, en dit is ongelofelijk bijna geen 1 is er af terwijl het snik heet is en ik vaak aan het zwemmen Ben, Het is een zeer goeie kwaliteit en al kost het mij zo een afstand ik word vaste klant. Bovendien wat is sandra een lieve schat heel open lekker gebabbeld de tijd ging zo snel omdat het gezellig was. Gr loubna
Zoe uit Baarn schreef op 7 augustus 2017 om 17:25:
Vandaag een wimperextention behandeling gehad en ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb gemerkt dat professionaliteit en vakkundigheid voorop staat bij Hairclusief.
Lisette uit Baarn schreef op 7 augustus 2017 om 12:59:
Proefsessie gehad, voelde me op mijn gemak zowel haar als make up erg kundig gedaan helemaal naar mijn zin
Sjanine uit Amersfoort schreef op 2 augustus 2017 om 16:59:
Vandaag proefkapsel en make up laten doen en ik was al snel tevreden, omdat Sandra na een aantal vragen al goed lijkt te weten wat ik wil. Ik was van tevoren wat zenuwachtig, maar dat was al snel weg omdat Sandra makkelijk in de omgang en erg toegankelijk is. Bedankt!
Anouska uit Huizen schreef op 1 augustus 2017 om 11:33:
Op 16 juni heeft Sandra sochtends mijn haar en make up gedaan voor onze trouwdag. Het zat prachtig. Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over beiden. Samen met de wimperextensions was ik superblij met het resultaat! Ik kom zeker bij Sandra terug!
Vera uit Capelle aan den IJssel schreef op 31 juli 2017 om 18:42:
Op 13 april hebben we een geweldige bruiloft gehad. En wat kreeg ik een hoop complimenten over mijn haar en make up. En na een hele dag zat alles nog perfect. Ook mijn dochtertje van 4 straalde met haar prachtig ingevlochten haar. Dank je wel voor je bijdrage aan onze fantastische dag.
kelly uit soest schreef op 31 juli 2017 om 17:46:
op 16 juni zijn mijn kapsel en make up gedaan voor me bruiloft ik zag er prachtig uit en kreeg veel complimenten ! bedankt namens ons!
Patty uit Baarn schreef op 23 juli 2017 om 11:57:
Afgelopen woensdag heb ik de cursus wimperextensions one by one gedaan bij Sandra. Met haar goeie tips en geduld ben ik geslaagd. Nu ben ik hard aan het oefenen om er een beetje snelheid in te krijgen. Tussen de middag werden we zelfs verwend met lekkere verse broodjes. Bedankt Sandra!!