bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.38.146 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
198 berichten.
Elsemieke uit Utrecht schreef op 11 augustus 2019 om 20:21:
Sandra heeft mijn haar en make up verzorgd op mijn trouwdag. Je kan merken dat Sandra heel veel ervaring heeft! Ze weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Ze luistert goed naar persoonlijke wensen maar let tevens op wat staat bij jouw gezicht en vorm hoofd. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Babet uit Bussum schreef op 11 augustus 2019 om 16:39:
Sandra heeft bijgedragen aan een fantastische dag! Ik heb een proefsessie gehad voor haar en make-up en ze heeft mijn haar en make-up op de dag zelf gedaan. Sandra voelt goed aan wat bij je past en luistert ook goed naar je wensen. Het resultaat van zowel de proefsessie als de grote dag was fantastisch. Alles bleef goed zitten tot in de late uurtjes. Sandra veel Dank!
Esmée de Korte uit Amersfoort schreef op 4 augustus 2019 om 16:52:
Super avondje gehad bij Sandra voor een make-up workshop! Voor mijn missverkiezing heb ik tips gekregen over hoe ik mijn make-up het beste kan doen en daar heb ik veel aan gehad. Zo heb ik ook kennis gemaakt met de mineralen make-up waar Sandra meewerkt, wat echt een aanrader is!
Esther uit Almere schreef op 2 augustus 2019 om 07:56:
Gisteren een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandra en het was fantastisch! Na de proefsessie van juni voor mijn haar en make up heb ik volledig vertrouwen in Sandra! Echt een vakvrouw!
Liëtte uit Blaricum schreef op 31 juli 2019 om 20:36:
Hairclusief via Google gevonden en afgegaan op de goede recensies, welke ook echt blijken te kloppen. Proefsessie gehad en de vrijheid om ook echt wat uit te proberen. Sandra heeft alles nauwkeurig vastgelegd voor het echte werk tijdens onze trouwdag. Aantal dagen voor de trouwdag ook nog app-contact gehad dat ik mijn haar toch net wat anders wilde en toch een andere lippenstift. Alles geen enkel probleem en Sandra heeft mijn wensen mee genomen en mee gedacht waardoor het resultaat echt prachtig is geworden! Daarnaast heeft ze ook mijn bruidsmeisje (10jr) erg gelukkig gemaakt met haar kapsel en lichte, gepaste make-up.
Anja uit Harmelen schreef op 15 juli 2019 om 00:17:
Sandra heeft bij mijn bruiloft mijn make up, haar, wimpers en nagels gedaan. Ook heeft ze mijn dochters prachtige kapsels gegeven. Ik was er heel blij mee. Make up en wimpers zagen er natuurlijk uit en het bleef de hele dag goed zitten. Ook heel blij met mijn kapsel. Veel complimenten gehad. Een aanrader!
Yael van Halteren uit Bunschoten-spakenburg schreef op 8 juli 2019 om 15:14:
Ik heb een super ervaring gehad! Mn eerste keer wimperextentions, het bevalt me enorm! Ze heeft ze prachtig gezet en mij ook nog is gemats met volume wimpers waar je normaal €10 extra voor betaalt! Ik ben heel blij met Mn wimpers en zeker voor herhaling vatbaar. Ze hebben het oke volgehouden terwijl ik op vakantie was in Lloret met mijn vriendinnen, gezwommen in de zee en lange warme dagen. Ook was Sandra een lieve vrouw!
Kimja van der Meer uit Almete schreef op 4 juli 2019 om 10:51:
Heel erg blij dat ik Sandra heb gevonden om mijn haar en make-up te doen! Ik wilde er echt niet te opgemaakt uitzien maar toch wel net even “mooier” dan anders. Dat heeft ze echt geweldig gedaan! Ik voelde me echt de 2.0 versie van mijzelf! Sandra heeft echt goed geluisterd naar wat ik wilde, gaf me adviezen zonder voor me te beslissen. Op mijn trouwdag bij ons thuis was het echt fijn om op haar kunde te kunnen vertrouwen. Heel blij met het resultaat!!!
Eva uit Almere schreef op 20 juni 2019 om 21:06:
Eerst een proef sessie gedaan bij Sandra. Ze denkt mee en voldeed aan al mij wensen! Op de dag zelf 15 juni 2019 is Sandra naar onze trouwlocatie gekomen. Ook daar heeft ze mijn make up prachtig aangebracht. Het heeft de hele dag perfect gezeten. Heel blij mee! Bedankt Sandra!! Groetjes Eva
Petruschka uit Nieuwegein schreef op 15 juni 2019 om 16:18:
Ik ben gisteren getrouwd en Sandra heeft mijn haar me make up perfect gedaan. Ik voelde me de hele dag echt een prachtige bruid. Sandra luisterd goed naar wat je wilt en weet wat je het beste bij je past. En het is altijd ook nog gezellie, ook niet geheel onbelangrijk op die dag 😉. Bedankt voor alles Sandra! Groet, Petruschka.