bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn, Bruidskapsels, Visagie, Wimperextensions

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.222.189.51 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
361 berichten.
Connie uit BAARN schreef op 28 augustus 2023 om 10:09
Toen ik kwam was mijn haar een uitgedroogde woeste bos. Toen ik wegging zag ik mijn krullen weer. Zo fijn. Dank je wel
Marije uit Eemnes schreef op 18 augustus 2023 om 10:30
Sandra heeft gister mijn haar geknipt, ik heb heel dik golvend haar, maar was altijd een beetje een woeste bos waar ik niet veel mee kon. Nu mooie golven en krullen en geen pluis meer. Ben er heel blij mee!
Yvette uit Soest schreef op 14 augustus 2023 om 21:26
Een heerlijke behandeling van mijn krullen gehad. Ik en mijn krullen zijn helemaal happy. Sandra je bent geweldig, hebt verstand van zaken en vond het mega gezellig. Dank je wel en tot apps 💋
Nikki uit Blaricum schreef op 9 augustus 2023 om 09:58
Vrijdag 23 juni 2023 heeft Sandra mijn haar en make up gedaan en ook dat van mijn moeder. Ik ben heel blij geweest met haar! Fijne communicatie gehad, leuke proef-sessie gehad en op de dag zelf ook alles perfect. Zelfs nog geholpen om mij in mijn jurk te hijsen daarna, super fijn! Ik zou haar zeker aanbevelen. De make up bleef ook de hele dag heel goed zitten en mijn haar (heb dik, veel en lang haar) bleef de hele dag netjes in de krul en in model zitten. Super fijn!!
Eline uit Utrecht schreef op 7 augustus 2023 om 22:11
Op 27 juni 2023 heeft Sandra mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Het resultaat was prachtig en het heeft de hele dag goed gehouden, ondanks de hitte. Ik zou Sandra zeker aanraden!
Marieke uit Baarn schreef op 1 augustus 2023 om 12:22
2 weken geleden ben ik getrouwd! In de voorbereiding hierop contact gehad met Sandra, ze hielp me meedenken met wat ik wilde met mijn haar en make up. De ideetjes die ik had van Pinterest maakte ze zo na, precies hoe ik het wilde! Fijn dat er een proef sessie was, en van tevoren heb ik een behandeling geboekt, was ook heerlijk! Op de dag zelf alleen maar complimenten gekregen, en zelf vond ik het ook prachtig! =)
Femke uit Soest schreef op 30 juli 2023 om 16:29
Een ontzettend fijne kapster die weet hoe je krullen moet knippen. Ik vond het fijn dat ik al mijn vragen kon stellen en zo veel tips kreeg. Mijn vervolg afspraak staat al weer gepland!
Marije uit Hilversum schreef op 28 juli 2023 om 18:58
Sandra is zowel zeer professioneel als zeer gezellig. De perfect combinatie. Ik ben altijd weer blij als ik bij haar ben geweest. Prachtige wimpers en een heerlijke gezichtsbehandeling altijd!
Erica Imhof-van Wijngaarden uit Maarssen schreef op 24 juli 2023 om 16:04
Op 9 Juni 2023 heeft Sandra mijn haar en visagie verzorgd op onze trouwdag, alsmede van mijn moeder en mijn dochter (11 jaar), ons bruidsmeisje. Ik was al zeer tevreden over mijn proefsessie, daar was ik al heel blij mee, maar op de trouwdag zelf was het zelfs nóg mooier. Ondanks de hitte (rond de 30 graden) heeft Sandra vriendelijk, geduldig en vakkundig haar werk gedaan. Wat er ook om haar heen gebeurde; Sandra bleef onverstoord gefocust op haar werk en straalt een hele fijne, rustige energie uit. Gedurende de dag heb ik alleen mijn lipgloss een paar keer bijgewerkt; verder is mijn haar en make-up gedurende de hele dag perfect blijven zitten, ondanks het zweten op deze tropische dag en een avondje genieten op de dansvloer! Naast haar professionele vakmanschap heb ik Sandra ervaren als een zeer warme, vriendelijke, lieve vrouw. Ik heb verteld wat ik graag wilde en dit heeft ze weten te creëren; Sandra weet wat ze doet. Daarnaast is ze een fijne gesprekspartner en wist ze ontzettend goed met mijn dochter om te gaan: daar was gelijk een klik wat bijzonder is en wat ik extra fijn vond. Het was voor ons een geweldig mooie, onvergetelijke dag en ik ben blij dat Sandra daar aan heeft bijgedragen. Ik zal Sandra regelmatig blijven zien voor een heerlijk ontspannen schoonheidsbehandeling in haar salon in Baarn en mocht ik nog eens een feestje hebben zal ik haar zeker weer vragen om mijn haar en make-up te verzorgen! Echt een topvrouw! Sandra, bedankt!!
Chantal uit Hilversum schreef op 6 juli 2023 om 15:43
Deze week voor het eerst mijn haar laten knippen bij Sandra. Mijn haar was helemaal verknipt bij een andere kapper en op advies bij Sandra terecht gekomen. Wat een fantastische ervaring! Alleen al door het knippen zag je verschil in mijn haar. Ik kreeg meteen mijn Krul terug. Met de producten kwam er een enorme bos tevoorschijn. Mijn haar is veel luchtiger en minder zwaar! Ik ben helemaal blij