bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.153.100.128 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
259 berichten.
Denise Swart uit Almere heeft geschreven op 4 mei 2021 om 19:03
Vandaag bij Sandra geweest voor de afspraak van mijn proefkapsel en proef make-up voor mijn bruiloft. Het was een geweldige ervaring. Alles besproken en Sandra neemt ruimt de tijd voor je. Mijn bruidskapsel vond ik al geweldig met een heel mooi haarsieraad, maar mijn make-up vond ik nog mooier. Ben ook heel benieuwd naar de gezichtsbehandeling, wimpers en de nagels. Nogmaals bedankt.😍
Dorien uit Amer heeft geschreven op 3 mei 2021 om 16:27
Whow echt geweldig! M’n haar weer gezond met heel veel krullen! Bedankt Sandra je hebt het goed gedaan, heel blij mee! Nu kijken of ik het zelf zo mooi kan houden.
Eralda uit Almere heeft geschreven op 22 april 2021 om 18:15
Mijn krullen stralen weer! Goed geknipt en professioneel behandeld, heel blij mee!
Sylvia uit Baarn heeft geschreven op 6 april 2021 om 22:25
Ruim een week geleden ben ik bij Sandra geweest. Ik wist dat ik krullen in mijn haar had, maar dat het er zoveel waren en zo mooi, dat wist ik pas nadat Sandra mijn haren had gedaan. Voor deze knipbeurt en behandeling met de 'krul-producten' had ik pluizig haar en meer slag dan krullen. Ik ben er echt heel blij mee en krijg nog steeds veel complimenten ondanks dat het niet meer zo mooi zit als toen Sandra het heeft gestyled (ik neem daar zelf te weinig tijd voor moet ik eerlijk bekennen).
Maria uit Bunschoten heeft geschreven op 6 april 2021 om 21:28
Super blij met mijn bos krullen! Sandra weet wat ze doet en laat de klant en de haren stralen 🤩 Heel blij met het resultaat.
Olga uit Muiderberg heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 22:43
Wat hebben wij een gezellige en leerzame middag gehad met Sandra. Het was alsof we elkaar al jaren kende waardoor het een hele ontspannen sfeer was en alles durfde en konden vragen. Voordeel was dat Sandra het voordeed en de rechterkant van je gezicht en dat wij het dan na moesten doen aan de linkerzijde. Ideaal dus. Volgende week gaan we voor een georganiseerde fotoshoot😊
Lindsey uit Amersfoort heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 22:25
De proefmake-up was al heel mooi, ik wilde daar nog wat aan veranderen op de dag zelf en daardoor kwamen we tot de perfecte look voor mij. Ook een heerlijk bruidsarrangement gehad met een heerlijke gezichtsbehandeling. Op mijn bruiloft was het wat stressen (het regende tijdens het klaarzetten van de ceremonie) maar Sandra werkte super snel waardoor ik en de bruidsmeisjes op tijd klaarstonden.
M.Post uit Amersfoort heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 11:56
Super blij met mijn wimperextentions. Vakbekwaam gezet en met een erg natuurlijk resultaat. Wat een gezellige vakvrouw is Sandra! Kom graag terug voor het onderhoud van de wimpers😃 Lieve groet, Marjolein
Wendy uit Blaricum heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 17:53
Voor mijn huwelijk heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan. Zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf heeft Sandra mij op m'n gemak gesteld en het eindresultaat was echt fantastisch!
Lytske Wesselius uit Nieuwegein heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 10:09
15 februari heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan voor mijn Roaring Twenty feest. Zeer geslaagd en erg blij met eindresultaat. Kreeg veel complimenten. Dankjewel Sandra.