bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.210.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
297 berichten.
Marleen uit Almere heeft geschreven op 28 mei 2022 om 08:31
Ik ben via internet terecht gekomen bij Sandra voor mijn bruidsmake-up en kapsel. Eerst langs geweest voor een proef sessie. Sandra is super vriendelijk en relaxed, je wordt hartelijk in een huiselijke sfeer ontvangen. Met een paar impressie foto’s wist Sandra direct waar ik heen wilde met mijn haar en make up. De rest is ook super begeleid en goed geregeld. Op de dag zelf is Sandra op locatie geweest en heeft zij alles super geregeld, super professioneel doet zij wat nodig is. Mijn haar en make up waren perfect! Ik was prachtig en straalde de hele dag! Bedankt voor onze dag nog een stukje mooier te maken!
Heleen uit Bunschoten heeft geschreven op 27 mei 2022 om 19:48
Vanavond bij Sandra geweest. Het was gezellig, er was meteen een gezellige klik. Daarnaast werd er goed naar mijn haar gekeken. Hoe kunnen we het beste knippen. En nu thuis op de bank met een tevreden krullenkop. Heerlijk hoe het weer krult en hoe het in model zit. Echt een aanrader!!! De volgende afspraak staat alvast gepland!!!
Eva uit Baarn heeft geschreven op 26 mei 2022 om 00:52
Gisteren samen met mij dochter van 17 bij Sandra geweest. Mijn dochter had een Gala op school. Sandra heeft haar haren en make up prachtig gedaan…..de woorden van mijn dochter: ik heb mijzelf nog nooit zo mooi gevoeld. Sandra dank je wel. Deze moeder had tranen in haar ogen van blijdschap en emoties. Jij hebt 2 mensen heel blij gemaakt. ❤
Mirjan uit Kortenhoef heeft geschreven op 25 mei 2022 om 21:25
Vandaag bij Sandra geweest voor het knippen van mijn haar. Na slechte ervaringen met kappers die mijn krullen eruit knipte, ben ik nu super blij. Mijn krullen zijn weer terug😁. Goede uitleg gekregen over het verzorgen van mijn haar, Sandra weet waarover ze praat en geeft goed advies. Daarbij vond ik het ook erg gezellig. Ga zeker weer terug, de afspraak staat.
Julia uit Hilversum heeft geschreven op 24 mei 2022 om 23:00
Gisteravond voor het eerst bij Sandra geweest voor wimperextentions. Het was ten eerste super gezellig en een fijne sfeer, en de wimpers zijn top! Ik heb vandaag al veel complimentjes gekregen erover en ben er erg blij mee. De tijd vloog ook voorbij! Kan het iedereen aanraden. Dankjewel Sandra!
Cynn uit Soest heeft geschreven op 18 mei 2022 om 22:29
Vandaag mijn eerste ervaring met een krullenkapper 🥰 Ik heb van mezelf redelijk lang haar met slag, en als ik er veel spul in kneed kan ik de krul mooi op laten komen, maar daar moet ik dan wel aardig wat voor doen zeg maar. Al langere tijd de wens om eens naar een professionele krullenkapper te gaan. Deze week was het dan zover en voelde ik me inene onzeker om het te laten knippen, omdat ik het ook wel heel fijn vind hoe m’n eigen haar zit, al moet ik daar wel altijd het eea voor doen. Mijn ervaring met kappers is niet echt heel positief, haha, ik ben zo iemand die dan als ze thuiskomt van de kapper ‘eerst haar haar gaat doen’… 😅💥 Maar; het groeit weer aan, en de methode van het knippen sprak me erg aan, en m’n nieuwsgierigheid overwon, dus in vertrouwen gewoon door laten gaan en daar zat ik dan bij Sandra in de kappers stoel helemaal aanwezig te zijn in het moment. Een fijne klik en heerlijke babbel, dus ik voelde me meteen op m’n gemak. Openhartig en met veel kennis wat als een vanzelfsprekendheid en met alle gemak gedeeld werd, dus heb ik zelf ook veel nieuwe dingen geleerd over oa de producten die goed zijn voor mijn eigen haar en in het algemeen. (Ik had bv ook een tasje meegenomen met de spullen die ik nu voor mijn haar gebruikte en kreeg bevestigd dat dit voor mijn type haar gewoonweg te zwaar was, en daarom krijgt m’n natuurlijke slag het zwaar te verduren…) Tussendoor kreeg ik via de spiegel alvast een paar sneak previews van m’n coup en ik was oprecht BLIJ met de tussenstand 😁🥰!! Voor dat ik het wist was de tijd omgevlogen en had ik een heerlijk fris krullender koppie en en lachte mezelf TOE in m’n spiegelbeeld, dat was nieuw bij een kapper voor mij dus 😍😂🙏🏼🙏🏼🙏🏼 En thuis ook niet her styled 👍🏻 Meteen wat fijne haar producten meegenomen voor thuis ✨ Zeker een bezoekje waard bij deze veelzijdige dame dus! Dank je wel Sandra, tot een volgende keer 🙋🏼‍♀️
Maike uit Blaricum heeft geschreven op 11 mei 2022 om 19:00
Vandaag super door Sandra geknipt en gestyled. Ze geeft eerlijk advies en weet waar ze het over heeft. Ze kan toveren met haar. Daarnaast is het ook heel gezellig bij haar in de stoel. Een echte aanrader!
Kirsten uit Baarn heeft geschreven op 2 mei 2022 om 17:20
Vanmiddag heeft Sandra mijn haar geknipt. Ik was wel eerder bij een krullenkapper geweest, maar dit was een hele nieuwe ervaring! Ik heb een hoop bijgeleerd over mijn haar en welke producten ik wel en beter niet kan gebruiken. Mijn krullen zien er prachtig uit én het was heel gezellig. Ik ben er blij mee! Nu thuis aan de slag met mijn nieuwe haarproducten en nieuw opgedane kennis.
Jolanda uit Driebergen heeft geschreven op 12 december 2021 om 17:15
Sandra heeft mij en mijn dochter prachtig opgemaakt en van een schitterend bruidskapsel voorzien. Het was een heerlijke start van mijn trouwdag. Sandra had zelf goede ideeën voor het kapsel en de make-up zowel voor mij als voor mijn (bijna) volwassen dochters. We zagen er schitterend uit en kregen veel complimenten. Door haar begon onze trouwdag met veel positieve energie en gezelligheid. Dank je voor het mooie resultaat! En hopelijk snel weer tot ziens om mijn krullen te knippen. Je bent een topvrouw!
Ilse uit Ermelo heeft geschreven op 6 december 2021 om 18:37
Sandra en ik kennen elkaar al een tijdje en vandaag heeft Sandra mijn krullende haar geknipt met een super resultaat! Mijn haar is nog steeds mooi lang maar wel lekker met volume. Ik ben bij meerdere krullenkappers geweest en bij Sandra kom ik zeker terug; echt een aanrader!