bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.48.243 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
347 berichten.
Mbalia uit Zeist schreef op 12 november 2023 om 20:38
Sandra heeft mijn haar en make-up tijdens mijn bruiloft verzorgd. Ook heeft zij mijn krullen mooi in model geknipt én prachtige wimperextensions aangebracht. Ik heb me bij Sandra altijd erg op mijn gemak gevoeld en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zou Sandra zeker aanbevelen!
Bettina uit Huizen schreef op 9 november 2023 om 10:40
Ik heb altijd al problemen met mijn haar gehad, het zat nooit goed, totdat ik bij Sandra kwam. Eindelijk iemand die mijn haar zo kon knippen zodat mijn krullen wel mooi uitkomen! Ik ga nooit meer naar de 'gewone' kapper.
Melanie van der Horst uit Soest schreef op 3 november 2023 om 13:40
Na zeker een jaar niet naar de kapper te zijn geweest, werd het hoog tijd! Al heel lang twijfelde ik om CG- methode te gaan doen en naar een krullenkapper te gaan. Er is er maar 1 die ik voor 100% vertrouw op professionaliteit en haar kunde en dat is @bruidsstyliste_bruidskapsels. Wat een verschil! 2,5 uur aan uitleg, knippen, producten en tips ging ik blij de deur uit! De verwachting is dat na een tijd deze methode te doen, er meer Krul in komt. 💇🏻‍♀️ echt een aanrader!
marion uit Baarn schreef op 30 oktober 2023 om 17:59
Heerlijke krullenknip- en informatie sessie gehad. Alle ruimte en tijd voor vragen en hoe-doe-ik-het-thuis advies Tips voor wat te doen bij allerhande situaties om zo mijn verrassend goed verborgen en nu zichtbare krullen zo goed als nieuw (en beter!) te houden Sandra heeft alle aandacht en gezelligheid waardoor het echt een geniet moment is Aanrader!!
Bo uit Baarn schreef op 25 oktober 2023 om 14:15
Mijn bruiloftsdag was fantastisch mede dankzij Sandra! Mijn haar zat fantastisch en mijn make up was top! Ook was ik super blij met mijn wimperextensions. Ik zou Sandra aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt!
Noor uit Baarn schreef op 19 oktober 2023 om 12:01
Ik zei altijd dat ik krulhaar had. Maar nu weet ik dat het een uitgezakt bosje struik was boven op mijn hoofd. Sandra heeft pas echte krullen tevoorschijn laten komen. Met mijn eigen haar! Ze weet hoe ze mijn krullen moet knippen maar even zo belangrijk: ze geeft geweldige tips en ik heb recent zelfs alleen een consult gehad waarbij Sandra mij alle tips die ik eigenlijk jaren geleden had willen hebben van een kapper. Daarnaast is het gewoon prettig bij haar en is het gewoon ook een heel leuk mens. Een top kapster!
Toody uit Amersfoort schreef op 17 oktober 2023 om 13:21
Wij zijn in juni 2023 getrouwd en voor mijn kapsel en make-up ben ik bij Sandra geweest. Ook heb ik een proef kapsel en make-up gedaan bij haar. Ze heeft alle aandacht voor je en overlegd en luistert goed naar al je wensen. Ze doet het werk met veel plezier en passie en is erg professioneel. Zij heeft mijn bruidskapsel en make-up precies gedaan zoals ik wilde, ondanks alle aanpassingen na de proefsessie. Ik heb veel, dik en lang haar dus was erg bang dat dit uit zou gaan zakken. Maar mijn kapsel en make-up hebben de hele dag mooi gezeten! Ik heb geen moment op de dag gehad dat ik bang was dat het niet goed zou zitten. Ik ben super tevreden en zou haar zeker aanbevelen!
Machteld Heijmerink uit Bussum schreef op 11 oktober 2023 om 11:13
Op 15 september ben ik getrouwd in Naarden-Vesting. Voor mijn bruiloft heeft Sandra mijn make-up en mijn haar gedaan. Het zag er echt prachtig uit! Mijn haar bleef de hele dag goed zitten en ik kreeg er ook veel complimenten over. Sandra doet haar werk heel professioneel en is daarnaast ook vriendelijk en luistert naar je wensen. Ik was zeer tevreden!
Nicole Mulder-Pieters uit Bosschenhoofd schreef op 21 september 2023 om 15:46
Op 20 september ben ik getrouwd op Slot Zeist. Ik kreeg allemaal complimenten over mijn haar en mijn make-up. Dat is geheel te wijten aan Sandra. Wat een vakvrouw. Ze luistert goed naar je wensen en kijkt goed naar wat er bij je past. En wat een leuke klik hadden we al bij de try-out. Zo’n fijne vrouw. Dank je wel Sandra.
Wardit uit Woerden schreef op 21 september 2023 om 12:19
Sandra heeft voor onze bruiloft mijn haar en make-up geweldig verzorgd. Ook voor mijn dochters en zus had ze hele mooie verschillende kapsels bedacht en gemaakt. Ze verraste me met een heel andere make-up dan ik normaal draag, maar waardoor mijn ogen wel veel beter uitkwamen. Sandra is heel professioneel, maar vooral ook gezellig en een lieverd!