bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.48.243 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
347 berichten.
Annemieke uit Baarn schreef op 21 september 2023 om 07:47
Zo blij met mijn eigen krullen. Nooit gedacht dat ik geen krul föhn meer hoeft te gebruiken om krullen in mijn haar te krijgen. Wist niet dat het kon. Maar ik heb ze. En het is zeker geen sprookje. Ik raad het echt iedereen aan die slag in zijn haar heeft. Je kan veel meer uit je haar je haar halen dan dat jezelf denkt. Dank je wel lieve Sandra. 😄😘
Linda Koekkoek uit Huizen schreef op 12 september 2023 om 18:26
Wat is mijn dochter blij met haar nieuwe haar. Dank je wel Sandra! Wij zijn erg blij met jouw knipkunsten en vakkundige uitleg.
Sandra uit Soest schreef op 11 september 2023 om 19:36
Hele fijne tips en tricks en eindelijk een goed geknipt kapsel voor m’n dochter van 5, met fijn haar, gewone krullen en pijpenkrullen onderaan. Ik had eerder naar een krullenkapper moeten gaan 😉
Vera en Marieske uit Amersfoort schreef op 10 september 2023 om 14:47
Sandra heeft gisteren ons haar en make- up verzorgd voor onze bruiloft! Wat heeft ze dit fantastisch gedaan! We zijn zeer blij met het resultaat en het bleef op een warme dag als gisteren ook allemaal goed zitten. Sandra is een echte professional en we raden haar van harte bij iedereen aan!
Ineke rietveld uit Maarssen schreef op 3 september 2023 om 20:23
Voor de bruiloft van mijn zoon heeft Sandra het haar en make-up van mij en mijn zus gedaan.. Het heeft de hele dag goed gezeten. We waren erg blij met alles. Ik zou zeggen als je een bruiloft hebt of je bent de bruid bel Sandra.
Connie uit BAARN schreef op 28 augustus 2023 om 10:09
Toen ik kwam was mijn haar een uitgedroogde woeste bos. Toen ik wegging zag ik mijn krullen weer. Zo fijn. Dank je wel
Marije uit Eemnes schreef op 18 augustus 2023 om 10:30
Sandra heeft gister mijn haar geknipt, ik heb heel dik golvend haar, maar was altijd een beetje een woeste bos waar ik niet veel mee kon. Nu mooie golven en krullen en geen pluis meer. Ben er heel blij mee!
Yvette uit Soest schreef op 14 augustus 2023 om 21:26
Een heerlijke behandeling van mijn krullen gehad. Ik en mijn krullen zijn helemaal happy. Sandra je bent geweldig, hebt verstand van zaken en vond het mega gezellig. Dank je wel en tot apps 💋
Nikki uit Blaricum schreef op 9 augustus 2023 om 09:58
Vrijdag 23 juni 2023 heeft Sandra mijn haar en make up gedaan en ook dat van mijn moeder. Ik ben heel blij geweest met haar! Fijne communicatie gehad, leuke proef-sessie gehad en op de dag zelf ook alles perfect. Zelfs nog geholpen om mij in mijn jurk te hijsen daarna, super fijn! Ik zou haar zeker aanbevelen. De make up bleef ook de hele dag heel goed zitten en mijn haar (heb dik, veel en lang haar) bleef de hele dag netjes in de krul en in model zitten. Super fijn!!
Eline uit Utrecht schreef op 7 augustus 2023 om 22:11
Op 27 juni 2023 heeft Sandra mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Het resultaat was prachtig en het heeft de hele dag goed gehouden, ondanks de hitte. Ik zou Sandra zeker aanraden!