bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.153.100.128 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
259 berichten.
Evelien uit Soest heeft geschreven op 29 september 2021 om 20:50
Op aandringen van anderen ben ik uiteindelijk toch op zoek gegaan naar iemand die mijn haar en make-up kon doen voor mijn bruiloft. De beste keuze ever! De proefsessie bij je thuis was heel ontspannen en je hebt goed geluisterd. Ook toen ik weken na de proefsessie toch wat wilde veranderen op de grote dag zelf heb je het gewoon aangepast. Hieruit blijkt duidelijk jouw ervaring. Ik was heel blij met jouw rust en kunde, bedankt!
Agnes uit Utrecht heeft geschreven op 22 september 2021 om 17:10
Ik kwam heel last minute voor onze bruiloft bij Sandra terecht. Ongelooflijk blij dat ik zelfs nog een proefsessie kon doen voor haar en make-up. Fijne ontvangst in de thuissalon, geeft gelijk een veel persoonlijker gevoel. Op de dag zelf hadden we heerlijk weer en hadden we de luxe om buiten haar en make-up te kunnen doen. Dit gaf een hele fijne en ontspannen start van de dag. Sandra is professioneel, denkt goed met je mee in de wensen die je hebt en is ook gewoon ontzettend leuk en gezellig! Heel erg bedankt!
Kaija uit Huizen heeft geschreven op 7 september 2021 om 22:03
Wat een fantastische haarstyliste ben jij Sandra! Voor mij heb je echt niet alleen mijn haar, maar ook mijn zelfvertrouwen weer bijgeknipt! Ik baalde zo van mijn haar, het leek nooit echt ergens op. Na jou behandeling valt en staat het zo mooi! Echt heel erg blij mee, dankjewel! Groetjes Kaija
Astrid uit Soest heeft geschreven op 6 september 2021 om 22:18
Zoveel mogelijkheden als je een rondje Googelt naar bruidskapsels... ik wist het niet meer. Maar ook met mijn summiere aanwijzingen over wat ik wilde en de opmerking dat krullen niet zo goed blijven zitten bij mij als ik m'n haar wil opsteken, kon Sandra ook prima uit de voeten. Het opsteken door middel van vlechten was prachtig en bleef ook supergoed zitten. Ik voelde me helemaal mooi, dank je wel!
Diana Romijn uit Loosdrecht heeft geschreven op 5 september 2021 om 12:13
Lieve Sandra, Via internet kwam ik op jouw site terecht voor bruidsmake-up en haar. Je site sprak me al aan maar tijdens het persoonlijk contact was daar meteen de click. Tijdens de proefsessie wist je meteen wat ik bedoelde en je maakte er iets moois van. 2 weken voor het huwelijk nog een heerlijke gezichtsbehandeling ik was klaar voor de dag 😍. Op de dag zelf heb je niet alleen mij maar ook de visagie van mijn dochters gedaan. Vele complimentjes gehad deze dag. Nogmaals dank door jou voelde ik me een echte bruid. Liefs Diana
Sanna uit Almere heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 17:02
Bij het zoeken naar een bruidsstyliste/visagiste kwam ik bij Sandra terecht. Helaas kon zij zelf niet op onze trouwdag, maar heeft zij iemand anders geregeld uit haar team. Wel heb ik bij Sandra een gezichtsbehandeling voor de bruid gedaan, en wat was dat fijn. Een ontspannen uurtje twee weken voor de bruiloft waarbij Sandra mij in de watten legde en adviezen gaf over mijn huid. Op de trouwdag zelf heeft Jacqueline mijn haar en make-up verzorgd. Ze wist tijdens de proefsessie mijn wensen goed te vertalen naar de praktijk en het resultaat was dan ook prachtig. Enkele weken na de bruiloft ben ik nog bij Sandra geweest voor een knipbehandeling voor krullend haar. Hier is Sandra in gespecialiseerd en dat merk je. Ze hanteert een speciale techniek en mijn krullen komen nog beter uit de verf. Ik ben heel blij met het resultaat!
Denise uit Hilversum heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 10:19
Sandra heeft mijn haar, make-up, nagels en wimpers gedaan. Ik zag er prachtig uit op onze bruiloft. Hele leuke en lieve vrouw. Zeker aan te raden!
Petra uit Baarn heeft geschreven op 26 juli 2021 om 20:15
Voor 't eerst in mijn leven naar een krullenkapper, wat spannend! Er wordt echt een andere kniptechniek toegepast en veel adviezen mbt producten en wijze van haarverzorging. Ik ben heel blij met het resultaat en krijg veel complimenten van mijn omgeving!
Judith uit Baarn heeft geschreven op 2 juli 2021 om 15:16
Bedankt voor het knippen van mijn krullen. Ik ben erg blij met het resultaat!
Sara Luiten uit Baarn heeft geschreven op 1 juli 2021 om 08:46
Eigenlijk was mijn haar nooit echt goed geknipt. Totdat iemand mij vertelde dat er krullenkappers bestaan. Sandra heeft mijn haar super goed geknipt en voor het eerst in mijn leven haal ik alles uit mijn slag/krul! Ze heeft me geadviseerd in hoe ik het beste om kan gaan met mijn haar en welke producten wel en niet te gebruiken. Nog nooit zo blij geweest en ik tot de volgende keer 😃