bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.210.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
297 berichten.
Betty uit Amersfoort heeft geschreven op 11 augustus 2022 om 21:49
Vlechtcursus gedaan met mijn dochter van 8. Groot succes. Sandra was ontzettend behulpzaam en geduldig. Inmiddels de eerste mooie vlechten kunnen zetten bij mijn dochters dus nog lang plezier van. Dank voor een fijne en leerzame avond!
Petra uit Hilversum heeft geschreven op 8 augustus 2022 om 07:55
Na googelen op krullen kapper kwam ik bij Sandra uit en heb ik een afspraak gemaakt. Ze heeft de tijd genomen om uitleg te geven en mijn haar weer mooi in model te knippen. Ging met een volle bos krullen weer de deur uit en ben er erg blij mee! Dankjewel Sandra!
Marlot uit Baarn heeft geschreven op 6 augustus 2022 om 16:10
Sandra heeft mijn haar en make-up gedaan voor een bruiloft van een goede vriendin. Mijn haar en make-up bleven de hele dag en avond goed zitten en ik kreeg veel complimenten. Ik zou voor een volgende speciale gelegenheid zeker bij haar terug komen.
Miranda uit Huizen heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 22:11
Ik kwam bij Sandra terecht doordat ik zocht op krullenkapper. Ik heb zelf wat slag en bij nat haar iets meer krul, maar echt veel kun je t niet noemen. Na veel goede en handige tips begonnen we. Na 1,5 uur ging ik met n weelderige bos krullen de deur uit. Wat n verrassing. En ook lekker zitten kletsen! Echt super blij mee! Dank je wel Sandra.
Sharon uit Huizen heeft geschreven op 1 augustus 2022 om 17:31
Voor mijn bruiloft heeft Sandra mijn haar, make-up, wimpers en nagels gedaan en het haar en make-up van mijn moeder, ik zag er prachtig uit en ben erg blij met de professionele service!
Vivianne uit Soest heeft geschreven op 27 juli 2022 om 16:08
Voor me verjaardag gekregen om naar een krullen kapper te gaan, super spannend! Kwam daar aan met hele lange, zware lokken haar en ging naar huis met licht, bloeiend krullend haar! Geweldiggggg! Nogmaals dankjewell 😘
Karin Schepers uit Hilversum heeft geschreven op 18 juli 2022 om 15:36
Wat een gezelligheid! Je voelt je meteen op je gemak! Prachtig resultaat en duidelijke uitleg! Wat ben ik nu ( voor het eerst) blij met mijn krullen Volgende afspraak staat al gepland!👌
Wendy uit Nederasselt heeft geschreven op 14 juli 2022 om 21:01
Sandra heeft voor mijn bruiloft op 9 juli mijn haar en make-up gedaan. Ik wist eerst niet zo heel goed welke kant ik precies op wou, en wist ook niet wat er mogelijk was met mijn dunne haar. We hebben het even doorgesproken, en Sandra ging meteen aan de slag. Ze wist precies wat ze wilde, en ik was super blij met het eindresultaat! Ze heeft me werkelijk laten stralen!
Stephanie uit Baarn heeft geschreven op 14 juli 2022 om 16:04
Ik kom nu ruim 3 jaar bij Sandra. Altijd weer gezellig en fijn als ik weer geweest ben. Sandra is mega professioneel en weet een goede vertrouwde sfeer te creëren waardoor je weet dat je in goede handen bent. Aanrader!!
Patricia uit Maarssen heeft geschreven op 11 juli 2022 om 21:49
Super leuke Vlechtworkshop gehad! Heel blij dat ik het haar van m’n dochter mooi kan gaan maken.