bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

WIMPEREXTENSIONS

Altijd prachtige en lange wimpers met wimperextensions
Het is mogelijk op elk moment van de dag en zelfs ’s nachts mooie sprekende ogen te hebben. Met zulke lange en volle wimpers lijken je ogen veel groter en openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Mooi en zeer vrouwelijk, overal en altijd!

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-up sessies. Ideaal als je op vakantie gaat. Altijd blijf je er met lange en volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Wimperextensions
Wimperextensions is de nieuwste trend op dit moment. Mooie natuurlijke wimperverlenging en een glamour look! Dat wil toch elke vrouw, elke dag opstaan met mooie wimpers, nooit meer mascara nodig!

Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions Baarn!

Wij werken alleen met de one by one techniek, dit is haartje voor haartje. Je kan kiezen uit verschillende lengtes, diktes en soort krul. Dit garandeert zeer natuurlijke wimpers.

Wimperextensions Baarn is gecertificeerd en gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions one by one 3D volume wimpers van het merk Blink en Neicha.

Wimperextensions Onze beautysalon - Wimperextensions nep wimpers wimperextensions Wimperverlenging Wimperextensions
Zacht en natuurlijk
Wimperextensions Baarn werkt alleen met topkwaliteit wimperextensions. Wij bevestigen wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes. De extensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, je wimpers blijven zacht en flexibel. Er is bewezen dat wimperextensions onschadelijk zijn voor je eigen wimpers.

LET OP, ook voor dames met gevoelige ogen, of die wel eens een allergische reactie hebben gehad hebben wij een nieuwe lijm, waardoor het mogelijk is om toch wimperextensions te plaatsen.Het plaatsen van de wimpers is geheel op eigen risico!

Wimperextensions one by one ( nieuwe set,+/-  90 min ) Aanbieding van € 75,00 voor € 55,00
Volume wimperextensions 2D 3D 4D volume wimpers Aanbieding van € 95,00 voor € 75,00
Wimper Refill 2-3 weken ( 30 – 45 min ) € 32,50
Wimper Refill 3-4 weken (30 – 45 min) € 42,50
Wimper Refill 4-5 weken (30 – 45 min) € 50,00
Wenkbrauwen epileren icm wimpers € 12,50
Wenkbrauwen epileren € 13.50
Wenkbrauwen verven icm  wimpers € 14,50
Wenkbrauwen verven € 15,00
Wimperextensions definitief verwijderen € 20,00

ALLE BEHANDELINGEN VAN WIMPEREXTENSIONS BAARN ZIJN OP AFSPRAAK !! Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd of niet worden nagekomen worden in rekening gebracht. Dit i.v.m. het reserveren van de tijd.