bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn, Bruidskapsels, Visagie, Wimperextensions

WIMPEREXTENSIONS

Altijd prachtige en lange wimpers met wimperextensions

Het is mogelijk op elk moment van de dag en zelfs ’s nachts mooie sprekende ogen te hebben. Met zulke lange en volle wimpers lijken je ogen veel groter en openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Mooi en zeer vrouwelijk, overal en altijd!

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-up sessies. Ideaal als je op vakantie gaat. Altijd blijf je er met lange en volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Wimperextensions

Wimperextensions is de nieuwste trend op dit moment. Mooie natuurlijke wimperverlenging en een glamour look! Dat wil toch elke vrouw, elke dag opstaan met mooie wimpers, nooit meer mascara nodig!

Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions Baarn!

Wij werken alleen met de one by one techniek, dit is haartje voor haartje. Je kan kiezen uit verschillende lengtes, diktes en soort krul. Dit garandeert zeer natuurlijke wimpers.

Wimperextensions Baarn is gecertificeerd en gespecialiseerd in het zetten van one by one, volume 3D wimpers en hybride een mix van one by one/ volume.

Nieuwe set hybride wimperextensions

Hybride – best of both worlds. Ben je aan het twijfelen tussen one by one en volume wimperextensions? Dan is hybride de beste oplossing. Hierbij wordt er op de helft van je wimpers 1 extension bevestigd en op de andere helft van je wimpers 3 tot 6 dunne volume wimperextensions.

Wimperextensions Onze beautysalon - Wimper extensions Wimperextensions - nep wimpers wimperextensions wimperverlenging - wimperextensions Wimperextensions - wimperverlenging
Zacht en natuurlijk

Wimperextensions Baarn werkt alleen met topkwaliteit wimperextensions. Wij bevestigen wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes. De extensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, je wimpers blijven zacht en flexibel. Er is bewezen dat wimperextensions onschadelijk zijn voor je eigen wimpers.

Wimperextensions one by one  Aanbieding van € 85,00 voor € 65,00
Volume wimperextensions 2D 3D 4D volume wimpers Aanbieding van € 100,00 voor € 85,00
Hybride wimpers (mix van one by one & volume) € 75,00
Wimper Refill 2-3 weken  € 35,00
Wimper Refill 3-4 weken  € 45,00
Wenkbrauwen epileren icm wimpers € 12,50
Wenkbrauwen epileren € 13.50
Wenkbrauwen verven icm  wimpers € 14,50
Wenkbrauwen verven € 15,00
Wimperextensions definitief verwijderen € 20,00

ALLE BEHANDELINGEN VAN WIMPEREXTENSIONS BAARN ZIJN OP AFSPRAAK !! Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd of niet worden nagekomen worden in rekening gebracht. Dit i.v.m. het reserveren van de tijd.