bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.48.243 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
347 berichten.
Marieke uit Baarn schreef op 1 augustus 2023 om 12:22
2 weken geleden ben ik getrouwd! In de voorbereiding hierop contact gehad met Sandra, ze hielp me meedenken met wat ik wilde met mijn haar en make up. De ideetjes die ik had van Pinterest maakte ze zo na, precies hoe ik het wilde! Fijn dat er een proef sessie was, en van tevoren heb ik een behandeling geboekt, was ook heerlijk! Op de dag zelf alleen maar complimenten gekregen, en zelf vond ik het ook prachtig! =)
Femke uit Soest schreef op 30 juli 2023 om 16:29
Een ontzettend fijne kapster die weet hoe je krullen moet knippen. Ik vond het fijn dat ik al mijn vragen kon stellen en zo veel tips kreeg. Mijn vervolg afspraak staat al weer gepland!
Marije uit Hilversum schreef op 28 juli 2023 om 18:58
Sandra is zowel zeer professioneel als zeer gezellig. De perfect combinatie. Ik ben altijd weer blij als ik bij haar ben geweest. Prachtige wimpers en een heerlijke gezichtsbehandeling altijd!
Erica Imhof-van Wijngaarden uit Maarssen schreef op 24 juli 2023 om 16:04
Op 9 Juni 2023 heeft Sandra mijn haar en visagie verzorgd op onze trouwdag, alsmede van mijn moeder en mijn dochter (11 jaar), ons bruidsmeisje. Ik was al zeer tevreden over mijn proefsessie, daar was ik al heel blij mee, maar op de trouwdag zelf was het zelfs nóg mooier. Ondanks de hitte (rond de 30 graden) heeft Sandra vriendelijk, geduldig en vakkundig haar werk gedaan. Wat er ook om haar heen gebeurde; Sandra bleef onverstoord gefocust op haar werk en straalt een hele fijne, rustige energie uit. Gedurende de dag heb ik alleen mijn lipgloss een paar keer bijgewerkt; verder is mijn haar en make-up gedurende de hele dag perfect blijven zitten, ondanks het zweten op deze tropische dag en een avondje genieten op de dansvloer! Naast haar professionele vakmanschap heb ik Sandra ervaren als een zeer warme, vriendelijke, lieve vrouw. Ik heb verteld wat ik graag wilde en dit heeft ze weten te creëren; Sandra weet wat ze doet. Daarnaast is ze een fijne gesprekspartner en wist ze ontzettend goed met mijn dochter om te gaan: daar was gelijk een klik wat bijzonder is en wat ik extra fijn vond. Het was voor ons een geweldig mooie, onvergetelijke dag en ik ben blij dat Sandra daar aan heeft bijgedragen. Ik zal Sandra regelmatig blijven zien voor een heerlijk ontspannen schoonheidsbehandeling in haar salon in Baarn en mocht ik nog eens een feestje hebben zal ik haar zeker weer vragen om mijn haar en make-up te verzorgen! Echt een topvrouw! Sandra, bedankt!!
Chantal uit Hilversum schreef op 6 juli 2023 om 15:43
Deze week voor het eerst mijn haar laten knippen bij Sandra. Mijn haar was helemaal verknipt bij een andere kapper en op advies bij Sandra terecht gekomen. Wat een fantastische ervaring! Alleen al door het knippen zag je verschil in mijn haar. Ik kreeg meteen mijn Krul terug. Met de producten kwam er een enorme bos tevoorschijn. Mijn haar is veel luchtiger en minder zwaar! Ik ben helemaal blij
Heleen uit Baarn schreef op 29 juni 2023 om 22:08
Eigenlijk na twintig jaar heb ik mijn krullen terug. Na jaren van kapper steeds te wisselen, shampoos en producten te proberen. Niks werkte. Ik had opzich nog steeds mooi haar, maar het zat niet zoals ik wenste, en wilde mijn krullen bos weer terug die ik vroeger had. Na de kapper beurt bij Sandra, is het weer helemaal goed gekomen. Heel blij dat ik weer kan genieten van mijn haar.
Carmen uit Amersfoort schreef op 25 juni 2023 om 21:45
Op 16 juni 2023 ben ik getrouwd en liet mijn visagie door Sandra doen ik ben er ontzettend tevreden over. Ondanks het warme weer bleef het er heel mooi opzitten zelfs de dag erna nog van kunnen genieten haha. Mijn zusje en moeder hebben hun visagie ook door Sandra laten doen en die waren er ook zeer tevreden over ze liet ons stalen op de mooiste dag van mijn leven! Heel erg bedankt en zeker een aanrader Ze is lief en houdt van een babbeltje Bedankt Sandra!
Zefanja uit Eemnes schreef op 22 juni 2023 om 21:38
Vanavond werd ik heerlijk in watten gelegd door Sandra. Ik heb een hele fijne krullenbehandeling gehad styling, treatment & geknipt. Je merkt dat Sandra erg veel verstand heeft van haar vak. Ze gaf mij veel tips, tricks en advies over mijn haar en de verzorging ervan. Dus ook veel geleerd! Ook hebben we een fijn gesprek gehad. Kortom een top avond vol professionaliteit & gezelligheid! Ik kom zeker bij Sandra terug. Dankjewel Sandra ga zo door!
Tatiana uit Eemnes schreef op 22 juni 2023 om 06:44
Wat een ontzettende leuke ervaring heb ik gehad bij Sandra Ze heeft m’n haar zo mooi geknipt, heb een bos vol mooie krullen nu Alles heel goed uitgelegd tijdens het knippen Ze heeft ook echt de tijd voor me genomen En het was ook nog eens heel gezellig, hoe leuk is dat Bedank Sandra💋
Marianne uit Eemnes schreef op 21 juni 2023 om 22:05
Vandaag voor het eerst mijn krullen laten knippen door Sandra. Ze heeft er veel verstand van, geeft goeie tips, stelt goeie vragen en het eindresultaat mag er zijn. Mijn haar ziet er weer mooi en verzorgd uit. Verder vond ik het heel erg gezellig. Dus...hier een super blije klant😍