bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.210.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
297 berichten.
Soraya uit Maarssen heeft geschreven op 11 juli 2022 om 15:00
Vanochtend een leerzame en vooral erge gezellige cursus vlechten gevolgd bij Sandra ! Wat een lieve geduldige vrouw 🌹
Serena uit Almere heeft geschreven op 11 juli 2022 om 10:29
7-7-2022 was mijn bruiloft. Een dag om nooit te vergeten. 3 verschillende kapsels en make-up plus ook nog de kapsels en make-up van mijn bruidsmeisjes. Sandra had het er maar druk mee maar wat deed ze het geweldig. We hebben de hele gestraald. Ik zou haar zeker aanraden!
Brenda uit Almere heeft geschreven op 8 juli 2022 om 09:27
Sandra is een professionele dame die goed naar je wensen luisterd. Daardoor heb ik gestraald en heb ik mij helemaal mijzelf gevoeld op de mooiste dag van mijn leven! Haar en makeup hebben de heledag perfect gezeten.
Christina uit Bussum heeft geschreven op 6 juli 2022 om 16:22
Heel erg tevreden over de service en het resultaat van mijn wimper extensions, goed gekeken naar wat mijn wensen zijn/wat het beste bij mij past. Ook is Sandra een zeer vriendelijke vrouw en kom ik hier graag nog terug
Colinda boom-brouwer uit Rotterdam heeft geschreven op 25 juni 2022 om 20:31
Dankzij sandra was ik een schitterende bruid Ze doet het echt goed en ze is superaardig Ik had het niet anders gewild Dank je wel sandra
Karen uit Nijkerk heeft geschreven op 12 juni 2022 om 19:07
Sandra je bent een topper!! Jij hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan onze onvergetelijke dag. Mijn haar en make-up zaten de gehele dag perfect. Ik kon er de hele dag mee door, ook met de wind en ook met ons dansfeest. Je bent een aanrader voor elke bruid!! 👰‍♀️
Patje uit Breukeleveen heeft geschreven op 11 juni 2022 om 18:16
Sandra is een super lieve vrouw met veel ervaring. Ze heeft mijn bruidskapsel gedaan en mij mooi opgemaakt. Alles bleef super goed zitten, de hele dag door. Zelfs toen er een windje kwam. 🙂 Dank voor de goede service. En ook nog de complimenten van mijn volwassen bruidsmeisjes 🙂 En ook nog bedankt voor de leuke fotocollage 😊.
Renske uit Amersfoort heeft geschreven op 11 juni 2022 om 13:13
Sandra heeft op mijn trouwdag mijn haren opgestoken. Tijdens een proefdag hadden we al besloten wat ik wilde met mijn haar en make up. Dus de dag zelf verliep soepel en ik hoefde geen stress te hebben over dat deel van de dag. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar en make up en het heeft de hele dag en avond goed gezeten.
Marieke uit Huizen heeft geschreven op 11 juni 2022 om 12:16
Via Google terecht gekomen bij Sandra voor het knippen van mijn krullen, andere manier van knippen, goede ervaring, mijn krullen zijn er anders van gaan zitten.
Dorette uit Baarn heeft geschreven op 30 mei 2022 om 11:14
Sandra deed mijn make-up en mijn haar en het haar van mijn dochtertje van 7 voor de bruiloft van mijn broer. We hadden het al maanden van tevoren afgesproken, maar ze kwam precies volgens de afgesproken tijd bij mij thuis met haar magische koffertje 😊. Ik vind het mooi gedaan, heel natuurlijke make up precies zoals ik wou en mijn haar was fantastisch. Veel complimenten over gehad en ook met mn dochter deed Sandra het erg leuk (zowel het haar, als de interactie.) Professioneel, kundig, efficiënt en betrouwbaar!