bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.153.100.128 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
259 berichten.
Kelly uit Hilversum heeft geschreven op 30 september 2020 om 09:17
One by one lashes gedaan bij Sandra, erg blij mee! Ze werkt netjes en secuur. Ga zo door!
Ancilla uit Hilversum heeft geschreven op 23 september 2020 om 18:43
Sandra heeft mij laten stralen op onze trouwdag! Tijdens onze eerste ontmoeting voor het proefkapsel en make-up voelde ik mij direct op mijn gemak en was het erg gezellig! Sandra begreep mijn wensen direct en heeft mij goed geadviseerd. Daarnaast heb ik ook gebruik gemaakt van de beauty behandeling om mijn huid te verbeteren. Naast het feit dat dit ook heerlijk ontspannen was had het ook zeker resultaat. Mijn huid was na 2/3 dagen een stuk rustiger. Bij onze laatste afspraak bij Sandra thuis heeft ze mijn nagels gelakt en wimper extentions gedaan. Over de nagels was ik helaas iets minder tevreden. De wimper extentions zagen er wel geweldig mooi uit en die zijn ook voor een aantal dagen goed blijven zitten! Op onze trouwdag zag ik er nog mooier uit dan ik mij kon herinneren van na de proefsessie. Mijn haar en make-up zijn de hele dag goed blijven zitten! Ik kan Sandra aan iedere toekomstige bruid aanbevelen! Nogmaals heel erg bedankt!
Sabina uit Amersfoort heeft geschreven op 18 september 2020 om 08:22
Gisteren voor het eerst wimperextensions laten zetten bij Sandra. Ik ben er heel blij mee, ze heeft het heel mooi gezet, en ik heb goede en eerlijke adviezen gekregen. Top!
Esther uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 6 september 2020 om 11:56
Mocht je opzoek zijn naar iemand voor jouw haar en make-up, zoek niet verder. In eerste instantie wilde ik niemand die mijn haar en make-up ging doen voor mijn bruiloft. Ik kan het zelf wel, dacht ik. Maar wat ben ik blij dat ik het toch uit handen heb gegeven! En niet aan zomaar iemand. Sandra zit al meer dan 20 jaar in het vak en dat is te merken. Alles wat ze doet, doet ze met precisie. Ze luistert naar je wensen en vult je aan met haar kennis. Ik heb mijn proefsessie bij haar thuis gedaan. Ik vond het heel spannend, ik had dit natuurlijk nog nooit eerder gedaan. Ze stelt je meteen op je gemak en door het vele kletsen vliegt de tijd voorbij. Voor ik het wist zag ik er prachtig uit. Zo ging het ook op de trouwdag zelf. Natuurlijk vol zenuwen. Ze was ruim op tijd en zorgde voor een ontspannen sfeer. Ze wist precies hoe ik eruit moest zien. In no time was ik getransformeerd tot bruid. Nogmaals bedankt!
Debbie uit Baarn heeft geschreven op 31 augustus 2020 om 15:28
Sandra is een hele fijne vrouw die met je meedenkt en je op je gemak laat voelen. Dat is heel fijn op de trouwdag zelf! Daarnaast gaat ze ontzettend professioneel te werk. Tijdens onze telefonische kennismaking (door corona) nam ze rustig de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en uit te leggen hoe zij te werk gaat. De proefsessie was heel fijn en het resultaat was echt top! Mijn partner was een beetje bang dat ik er als een 'popje' uit zou zien. Maar hij vond mijn haar en make-up ook super! Ik was mijzelf (naturel), maar met net even iets extra's! Op de trouwdag zelf heb ik ook heel veel complimenten gehad en ook na de bruiloft als mensen foto's zagen, gaven zij complimenten over haar en make-up! Waar ik eerst nog twijfels had over wimperextensions, heb ik dit op advies van Sandra gedaan, omdat dit heel mooi is op de foto's. En daar is niets aan gelogen! De extensions zijn heel erg mooi en laten je ogen net wat meer spreken. Verder heeft Sandra ook mijn moeder opgemaakt op de trouwdag en zij zag er ook echt heel erg mooi uit! Al met al is Sandra een ontzettend fijne vrouw die weet wat ze doet. Ook is het heel prettig dat Sandra op locatie komt op de dag zelf! Kortom, Sandra van Hairclusief Bruidskapsels & Visagie is een echte aanrader!
Cobi uit Baarn heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 14:36
[Ik ben de moeder van bruid Debbie Sandra heeft mijn visagie gedaan Het zag er heel erg mooi uit. Was er ook ontzettend blij mee en het heeft de hele dag er goed uitgezien. Bij deze alsnog bedankt Sandrab][/b]
Monique uit Zeist heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 16:38
Gister is Sandra bij mij thuis geweest voor mijn proefkapsel en make-up. In het dagelijks leven draag ik geen make-up en doe ik weinig met mijn haar, dus ik wilde het zo natuurlijk mogelijk houden en toch dat klein beetje extra hebben voor als de bruidsfoto's worden gemaakt. Dat is haar perfect gelukt 🙂 Ze is zeer behulpzaam en het was een gezellige middag.
Marieke uit Nijmegen heeft geschreven op 16 juli 2020 om 19:36
Gisteren ben ik bij Sandra geweest voor mijn proefkapsel en make-up. De ideeën die ik had heeft ze in het kapsel verwerkt. Ik was heel blij met het resultaat! De make-up vond ik ook mooi en natuurlijk. Sandra is heel professioneel en je merkt dat ze veel ervaring heeft. Ze stelde me goed op mijn gemak en het was een gezellige middag.
Brigitte uit Bunschoten heeft geschreven op 28 juni 2020 om 12:46
Wij hebben de cursus haar invlechten gedaan bij Sandra. De sfeer is warm, hartelijk en ontspannen. De uitleg van Sandra is duidelijk, dit maakt het leren gemakkelijk, waardoor is er ruimte voor gezelligheid. We hebben een super leuke en leerzame avond gehad. Sandra, nogmaals bedankt 😘
Karin uit Barneveld heeft geschreven op 26 juni 2020 om 21:37
Afgelopen woensdag een erg leuke, leerzame en gezellige avond gehad! Met hulp van Sandra allerlei nieuwe vlechttechnieken geleerd en wat zijn mijn dochters gelukkig met hun mooie kapsels!!