bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.20.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
354 berichten.
Shannon uit Soesterberg schreef op 31 mei 2023 om 17:25
Op mijn grote dag heeft Sandra mijn haar en make-up gedaan, wat was het mooi. Ze deed het ook helemaal naar mijn smaak! Ze heeft ook wimpers gezet, wat helemaal bij de look paste. Ze is zeker aan te raden!
Priscilla uit Oosthuizen schreef op 24 mei 2023 om 21:00
Bij Sandra mijn make-up en haar laten doen, eveneens mijn twee dochters en twee vriendinnen. Wat waren we allemaal mooi! Echt goed werk van Sandra, en wat was het ook gezellig. Ik zou haar aan iedereen warm aanbevelen!
Tessa uit Vianen schreef op 19 mei 2023 om 08:18
Ik heb mijn bruidskapsel en visagie laten doen bij Sandra en ook de make up voor mijn moeder. Wat zagen wij er mooi uit, en wat was het een mooie gezellige ochtend met alle vrouwen. Ook zat mijn make up einde avond nog echt heel goed en mijn haar ook! Zelfs na een winderige dag. Ook heb ik vooraf voor mijn bruiloft nog een heerlijke gezichtsmasage gedaan bij Sandra, wat was dat ontspannend. Dag van te voren heeft Sandra nog mijn wimpers gedaan voor een natuurlijke volume, wat is dat goed gelukt. Ik heb zoveel positieve reacties gehad. Sandra heeft echt hart voor haar werk, en dat zie je zeker terug 😊 Heel erg bedankt Sandra!😇
Suzanne uit Hilversum schreef op 17 mei 2023 om 17:43
Ik ben al een aantal keren door Sandra geknipt en ik ben heel tevreden over het resultaat. Ze kijkt echt goed naar je haar en hoe je natuurlijke krul valt. Ze weet er echt het maximale uit te halen met als resultaat een gezonde bos krullen. En alsof dat nog niet genoeg is: ze is ook nog eens heel aardig! 🤗
Amber uit Baarn schreef op 11 mei 2023 om 21:42
Door de speciale krul-knip-techniek zijn mijn krullen nog mooier geworden! Zelfs met laagjes had ik vaak toch nog dat bovenop de krul plat zat, nu zitten daar ook mooie krullen.
Anja uit Baarn schreef op 2 mei 2023 om 19:14
Super goed geknipt. De krul zit er weer goed in. Dag en nacht verschil. Super blij mee. Dank je wel Sandra.
Maaike uit Baarn schreef op 1 mei 2023 om 18:18
Vandaag mijn eerste afspraak bij Sandra gehad. Nog nooit heeft een kapper mijn krullen zo mooi tot leven weten te brengen! Sandra is een echte vakvrouw met geduld, ze heeft alle stappen rustig uitgelegd en voorgedaan. Het was daarbij ook nog heel gezellig! Natuurlijk een vervolg afspraak gemaakt!
Julie uit Tienhoven aan de Lek schreef op 21 april 2023 om 18:59
Al jarenlang wil ik een krullenbol. En dat is nu gelukt. Dankzij Sandra. Ik wist niet van het bestaan van gespecialiseerde kappers op dit gebied. Een collega op het werk tipte mij hierover. Er gaat een wereld voor mij open. Van de soort kam die erbij hoort tot de CG-producten en slapen op een satijnen kussensloop. Het plegen van onderhoud van mijn kapsel valt mij tot nu toe mee. Over drie maanden heb ik pas mijn volgende knipbeurt. Dat is ook een groot voordeel. Ga je voor krul dan hoef je maar 1x in de drie maanden naar de kapper. Erg fijn dat Sandra alle benodigdheden die je tussentijds nodig hebt in huis heeft.
Henrike uit Soest schreef op 17 april 2023 om 16:58
Voor t eerst mijn krullen laten knippen door Sandra, met mooi resultaat! Helemaal tevreden. De nieuwe afspraak staat alweer in de agenda 😊
Marian uit Amersfoort schreef op 18 februari 2023 om 08:35
Woensdag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandra. Echt een aanrader!! Ze is zeer professioneel, legt stap voor stap uit wat ze doet en waarom. Huid voelt geweldig na de behandeling.