bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.111.121 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
339 berichten.
Leonie uit Huizen schreef op 29 oktober 2022 om 06:54
Geweest voor de krullen techniek . Wat een top uitleg en super resultaat. Zelfs de volgende dag zit het nog top. Wat een mooi mens is Sandra en ze verstaat haar vak. Nieuwe afspraak is dan ook gemaakt, nooit geen ander meer die knipt aan mijn haar.
Paulina uit De Meern schreef op 24 oktober 2022 om 18:18
Gisteren mijn bruidskapsel en -make-up door Sandra laten doen. Bij het proefkapsel was ik al erg enthousiast over wat ze met mijn toch regelijk dunne haar kon doen en op de grote dag zelf was ik nog enthousiaster over het resultaat. Ik vond het echt een kunstwerk. Ze was daarnaast ook nog bereid om de kapsels van vijf bruiloftsgasten te doen op een zondag en dat zijn ook stuk voor stuk prachtige kapsels geworden.
Claire uit Leusden schreef op 22 september 2022 om 09:05
Gisteren als kadootje mijn wimperextensions laten zetten, heel mooi en kundig gedaan door Sandra, het ziet er ook heel natuurlijk uit, valt ook niet gelijk iedereen op en dat is precies hoe ik t wilde , wimperextensions zijn ook van goede kwaliteit dat is altijd prettig voelen natuurlijk en zacht aan
Nienke uit Dalfsen schreef op 14 september 2022 om 20:49
Sandra heeft mijn haar en make-ik gedaan voor mijn bruiloft op 20-08. Dit was echt super! Ze is kundig en denkt goed mee wat zou kunnen passen bij de persoon in haar stoel. Erg fijn, mijn haar en make-up zaten bovendien de hele dag fantastisch!
noor uit hilversum schreef op 8 september 2022 om 21:20
vandaag door Sandra geknipt. Mijn lichte slag bleek toch mooie krullen te kunnen zijn. Ben heel blij!
Laura uit Utrecht schreef op 6 september 2022 om 16:41
Op 2 september was onze grote dag en Sandra heeft mijn haar en make-up fantastisch gedaan! Ook de haarstyling van een aantal daggasten was prachtig. Ondanks een warme dag en een enorm knalfeest bleef alles goed zitten tot het laatste nummer. Helemaal blij mee!
Romy Meijer uit Lelystad schreef op 5 september 2022 om 17:00
Op 23 juli 2022 vond onze mooie bruiloft plaats. Ik ben Sandra zo ontzettend dankbaar. Zij heeft mijn bruidskapsel en make-up precies gedaan zoals ik wilde. Ook bleef zij zelfs nog wat langer om te helpen met mijn jurk en sluier, top vrouw! Mijn kapsel en make-up zijn ondanks de warmte en zware sluier hartstikke goed blijven zitten. Ik ben meer dan tevreden
Anne van Kooten uit Nieuwerbrug schreef op 2 september 2022 om 15:58
20 augustus was onze dag. En wat hebben we een geweldige mooie dag gehad, mede dankzij Sandra! Wat een ongelofelijke lieve vrouw. Ze denkt goed met je mee en zorgt er voor dat je straalt op jouw dag! Ook mijn nagels en wimpers bij haar laten doen, en een beauty behandeling, allemaal zeer aan te raden! Dank je wel voor alles Sandra, je bent geweldig!!
Danielle koolegem uit Soest schreef op 26 augustus 2022 om 08:51
Goede morgen, Wat ben jij een mooi mens zeer gastvrij en een lekkere Babbel. Je hebt ook mijn dochter gedaan. De gasten waren dan ook zeer verrast dat ik make-up droeg.
Anouk uit Hilversum schreef op 26 augustus 2022 om 07:20
Fantastisch geholpen door Sandra voor mijn bruiloft! Sandra verzorgde mijn haar en make-up, het was op de dag van de bruiloft een hittegolf maar door haar expertise bleef het zelfs met de hitte goed zitten! Je merkt aan alles dat ze haar vak beheerst, ontzettend fijn om bij haar in de stoel te zitten.