bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.210.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
297 berichten.
Mirjam uit Baarn heeft geschreven op 22 november 2021 om 16:57
Vandaag door Sandra geknipt. Nooit eerder gehoord dat er een krullen kapper bestaat. Maar hoe fijn dat eindelijk mijn krullen weer terug zijn! Nogmaals dank Sandra voor de knipbeurt, tips en gastvrijheid.
Hedwig uit Naarden heeft geschreven op 21 november 2021 om 13:36
Er zijn maar weinig kappers die met krullend haar overweg kunnen. Toen ik googlede op ‘krullenkapper’ kwam ik bij Sandra terecht. Er ging een wereld voor mij open! Na 1 knipbeurt zag mijn kapsel er al stukken beter uit. De komende tijd ga ik met de adviezen van Sandra aan de slag!
Mariska van bladeren uit Nijkerkerveen heeft geschreven op 16 november 2021 om 23:24
ook ik ben erg blij met de service van Sandra ze stelde me op me gemak en is echt een vakvrouw een dikke aanrader! Sandra nogmaals heel bedankt!
Mirjam uit Gooise meren heeft geschreven op 11 november 2021 om 21:35
Vandaag bij Sandra geweest voor wimpers extensions, de sfeer is gemoedelijk. De behandeling verliep vlot n ik ben tevreden met het resultaat. Over 2 weken komen ik terug voor bijvullen en dat doe ik graag want Sandra is een super gezellig en onderhoudende vakvrouw. Kortom aanrader en blij mee. ❤
Marije uit Hilversum heeft geschreven op 31 oktober 2021 om 21:29
Sandra is erg professioneel en vriendelijk. Ze heeft goed werk geleverd. Ik heb weer prachtige wimpers 😉
Estelle uit Nieuwegein heeft geschreven op 29 oktober 2021 om 12:00
Zo blij dat ik Sandra heb gevonden voor mijn haar en make-up op mijn bruiloft. Contact was erg vrij en laagdrempelig doch professioneel. Een fijne proefsessie waar goed werd geluisterd naar mijn wensen en ze heeft er werkelijk iets prachtigs van gemaakt. Onwijs tevreden met Sandra.
V. uit Loosdrecht heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 22:42
Erg blij dat ik bij Sandra terecht kon. Ik had vrij lastminute een afspraak met haar. Doordat mijn eerder afgesproken kapster annuleerde, had ik dus wat haast. Er was geen tijd meer voor een proefkapsel en proefmake-up, maar ik had het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Met een telefoontje en het sturen van foto’s wist ze goed wat ik wilde. We zagen elkaar voor het eerst op de trouwdag bij ons thuis, ze heeft super mooi werk geleverd en het was ook gezellig. Je voelt je echt op je gemak. Dank je wel Sandra!
Anneke uit Eemnes heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 16:12
Vandaag bij sandra geweest om mijn krullen te knippen en wat heeft zij het super gedaan! Heel blij mee, bedankt sandra!
Evelien uit Soest heeft geschreven op 29 september 2021 om 20:50
Op aandringen van anderen ben ik uiteindelijk toch op zoek gegaan naar iemand die mijn haar en make-up kon doen voor mijn bruiloft. De beste keuze ever! De proefsessie bij je thuis was heel ontspannen en je hebt goed geluisterd. Ook toen ik weken na de proefsessie toch wat wilde veranderen op de grote dag zelf heb je het gewoon aangepast. Hieruit blijkt duidelijk jouw ervaring. Ik was heel blij met jouw rust en kunde, bedankt!
Agnes uit Utrecht heeft geschreven op 22 september 2021 om 17:10
Ik kwam heel last minute voor onze bruiloft bij Sandra terecht. Ongelooflijk blij dat ik zelfs nog een proefsessie kon doen voor haar en make-up. Fijne ontvangst in de thuissalon, geeft gelijk een veel persoonlijker gevoel. Op de dag zelf hadden we heerlijk weer en hadden we de luxe om buiten haar en make-up te kunnen doen. Dit gaf een hele fijne en ontspannen start van de dag. Sandra is professioneel, denkt goed met je mee in de wensen die je hebt en is ook gewoon ontzettend leuk en gezellig! Heel erg bedankt!