Krullen knippen

Krullen knippen bij Hairclusief, de krullenkapsalon van Baarn en omstreken

Natuurlijke krullen hebben speciale zorg nodig om hun schoonheid te laten stralen. Bij onze krullenkapsalon zijn we gespecialiseerd in de Curly Girl (CG) methode, een benadering die specifiek is ontworpen om krullend haar te verzorgen en te stylen. Hier is wat je kunt verwachten als je onze krullenkapper bezoekt:

1. CG Gecertificeerde Stylisten:

Onze kappers zijn getraind en gecertificeerd in de CG methode. Ze begrijpen de unieke behoeften van krullend haar en kunnen je helpen om het beste uit jouw krullen te halen.

2. Persoonlijk Advies:

We geloven in maatwerk. Tijdens een consultatie bespreken we jouw specifieke haartype, textuur en wensen. Op basis daarvan stellen we een haarverzorgingsroutine op die bij jou past.

3. Sulfaat- en Siliconevrije Producten:

De CG methode draait om het vermijden van schadelijke ingrediënten zoals sulfaten en siliconen. We gebruiken alleen krulvriendelijke producten die je krullen gezond houden.

4. Knippen en Stylen:

Onze kappers knippen je krullen volgens de CG-technieken om de natuurlijke vorm te verbeteren. We kunnen je ook laten zien hoe je je krullen zelf kunt stylen en onderhouden.

5. Krul Coaching:

We leren je graag de juiste technieken voor het wassen, conditioneren en stylen van je krullen, zodat je thuis het beste resultaat kunt bereiken.

6. Liefde voor Krullen:

Bij ons begrijpen we dat krullen uniek zijn en speciale aandacht nodig hebben. We zijn gepassioneerd over het omarmen en versterken van jouw natuurlijke krullen.

Of je nu golvende krullen, kroeshaar of ergens daartussenin hebt, bij onze krullenkapsalon zijn we er om jouw krullen te laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe prachtig jouw krullen kunnen zijn met de Curly Girl methode!

Prijzen krullenkapsalon Baarn

Voor onze prijzen kunt u naar de pagina krullen knippen gaan.