Bruidskapsel met tiara

Bruidskapsel met tiara

Bruidskapsel met tiara

Een tiara is een prachtig accessoire voor een bruidskapsel, want het voegt een vleugje elegantie en koninklijke uitstraling toe aan je trouwlook. Of je nu kiest voor een klassieke tiara of een meer moderne variant, er zijn tal van mogelijkheden om deze te combineren met je bruidskapsel. Hier zijn enkele ideeën en tips voor een bruidskapsel met tiara:

 1. Romantische krullen:

  Als je van een romantische uitstraling houdt, kun je je haar krullen met een krultang en vervolgens je tiara bovenop je hoofd plaatsen. Deze stijl geeft je een prinsessenlook die perfect is voor een sprookjeshuwelijk.

 2. Half opgestoken kapsel:

  Een half opgestoken kapsel is een populaire keuze voor bruiden. Je kunt je haar aan de bovenkant vastzetten en de tiara recht boven de vastgezette sectie plaatsen. Dit geeft een gebalanceerde en elegante uitstraling.

 3. Vlechten met tiara:

  Als je van vlechten houdt, kun je een of meerdere vlechten in je haar verwerken en de tiara bovenop de vlechten plaatsen. Dit creëert een prachtig boho-chique effect.

 4. Chignon met tiara:

  Een chignon is een stijlvolle en klassieke keuze voor bruidskapsels. Je kunt je haar in een lage knot draaien en de tiara aan de voorkant van de knot bevestigen voor een tijdloze look.

 5. Losse golven:

  Als je je haar liever los draagt, kun je je haar in zachte golven stylen en de tiara bovenop je hoofd plaatsen. Dit geeft je een moeiteloos elegante uitstraling.

 6. Bloemenkrans met tiara:

  Voor een bohemian bruidsstijl kun je een bloemenkrans dragen in combinatie met een tiara. Dit geeft je een natuurlijke en vrouwelijke uitstraling.

 7. Kort haar met tiara:

  Zelfs als je kort haar hebt, kun je nog steeds een tiara dragen. Je kunt je haar mooi stylen met textuur en volume en de tiara direct op je hoofd bevestigen voor een edgy look.

 8. Vintage stijl:

  Als je een vintage bruiloftsthema hebt, kun je een antieke tiara dragen die past bij de sfeer. Combineer dit met een bijpassend vintage bruidskapsel, zoals opgestoken krullen of een lage knot.

 9. Haarsieraden:

  Overweeg om de tiara te combineren met andere haarsieraden, zoals haarpinnen, kammen of haarbanden, om een unieke en opvallende look te creëren.

Onthoud dat het belangrijk is om je bruidskapsel en tiara te laten aansluiten bij je trouwjurk en de algehele sfeer van je bruiloft. Het is ook verstandig om een proefkapsel te plannen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat op je grote dag. Vergeet niet om met je kapper of hairstylist te overleggen om te bepalen welk bruidskapsel met tiara het beste bij jou en je bruiloft past.

U kunt op onze website ook nog andere bruidskapsels voorbeelden bekijken.