10 Tekenen dat jij dé trouwjurk hebt gevonden

Een trouwjurk vinden kan een hele opgave zijn. De ene is te wit, de ander te lang en als je er eindelijk een denkt te vinden, is hij boven je budget. Maar wat nou als je eindelijk dé trouwjurk hebt gevonden, maar toch blijft twijfelen? Let dan op de volgende tekenen en dan weet je zeker dat jij de perfecte jurk in handen hebt!

 

1 | Alles aan deze jurk is gewoon fantastisch

De trouwjurk voelt geweldig, ziet er fantastisch uit en ruikt zelfs prachtig: kortom alles aan deze jurk is perfect! Als je over je trouwjurk praat, dan gebruik je meest uitgebreide bijvoeglijk naamwoorden. Dus waar twijfel je nou eigenlijk nog over?

2 | Liefde op het tweede gezicht

Als je naar de trouwjurk kijkt, voel je vlinders in je buik. En die kriebels zijn er niet voor niks: dit is toch echt een teken dat dit dé trouwjurk is voor jou!

3 | Er word een traantje weggepinkt

Misschien kun jij het droog houden, maar als jij binnenkort samen met je moeder, vriendin en zus je trouwjurk gaat passen, merk je dat je moeder toch stiekem een traantje wegpinkt. En ook je zusje lijkt ineens een beetje emotioneel te worden. Zou dit dan toch ook een teken zijn dat dit jouw droomjurk is?

4 | Alle andere kledingstukken zijn boring

Denk je aan je trouwjurk dan vallen alle andere kledingstukken in het niet. In één keer is je kledingkast saai, grauw en helemaal niks aan. Herken je dit gevoel? Dan is het misschien wel meant to be…

5 | Blozen van blijheid

Weet je nog, die eerste date met je aanstaande? De complimenten lieten je blozen en zo’n mooi kleurtje krijg je ook van je trouwjurk. Maar deze keer zijn de blosjes niet van verlegenheid maar juist van awesomeness!

6 | Je lichaam heeft er nooit beter uit gezien

Is het echt mogelijk? Zie je er echt zó goed uit in deze trouwjurk? Terwijl je deze trouwjurk aan het passen bent voel je gewoon je lichaam stralen van geluk. Hij is echt voor jou gemaakt!

7 | Een leven zonder deze trouwjurk? No way!

En dan ook echt nee! Als je gaat nadenken, dan wil je deze trouwjurk het liefst in je armen nemen en voor altijd aanhouden, hem na de bruiloft ergens ophangen waar je hem elke dag tegenkomt en elke keer weer even ruiken en voelen. Wat een mooie jurk…*zucht*.

8 | Je speelt je trouwdag al 100x af in je hoofd

Hoor je klokken al luiden en zie je jezelf al lopen naar het altaar in je bruidsjurk, met je haren mooi opgestoken en dat fantastische boeket? Yup, you picked the right one!

9 | Het maakt niet uit wat anderen zeggen

Jij bent overtuigd! Het kan zijn dat je ineens wat twijfel hoort van oma “is hij niet een beetje bloot?”, maar daar trek jij je niks meer van aan. Deze trouwjurk zal het worden en jij voelt je helemaal gelukkig.

10 | Waar ga ik deze jurk tentoonstellen na de trouwdag?

Je wilt het liefst elke dag herinnerd worden aan jouw perfecte trouwdag, in jouw fantastisch mooie trouwjurk! Hij stond je namelijk geweldig, je straalde en dit gevoel wil je vasthouden!

Bron: the perfectwedding