Bruidsparen kiezen voor een bruiloft in het ‘laag-seizoen’.

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bruiloft in het ‘laag-seizoen’.

Dat biedt namelijk nogal wat voordelen. Het is minder druk, dus de kans dat je je favoriete locatie, het trouwvervoer, de fotograaf, de huwelijksreis etc. op de door jullie gewenste tijd en datum kan boeken is groter. Bovendien zijn sommige locaties buiten het ‘trouwseizoen’ wat goedkoper dan in de maanden juni, juli en september. Kies je er voor om in oktober in plaats van juni, juli of september te trouwen, dan kan dat je dus in alle opzichten voordelen opleveren. Wat bijvoorbeeld ook mooi meegenomen is, is dat je buiten hele mooie foto’s kunt maken. Niets zo mooi en romantisch als de kleuren van de herfst. De kleuren goud en oranje zijn wat dat betreft prachtige kleuren om als themakleur voor je huwelijksdag te kiezen. Niet voor niets zijn dat op dit moment ook echte trendkleuren.

Tip 1: Zorg er wel voor dat je iets hebt om aan te trekken als het wat kouder wordt. Maar dat is niet erg. Het geeft je een goed excuus om te shoppen voor een leuk bruidsjasje of -shawl!

Tip 2: Het wordt al wat eerder donker, daarom is het leuk om met sfeerverlichting te werken. Je kunt dan denken aan waxinelicht houders, lampionnen, lotusbloem kandelaars, wensballonnen, kaarsjes of zelfs vuurwerk!

Tip 3: Wil je echt een bijzondere bruiloft in de herfst? Kies dan voor een Halloween-bruiloft!

Tip 4: Kies een locatie met een open haard, waar je voor of na het diner gezellig met z’n allen om heen kunt gaan zitten.

En omdat de herfst toch berucht is om het vaak regenachtige weer, ook nog wat tips over paraplu’s voor de huwelijksdag

De meeste bruidsparen checken bij het wakker worden als eerste het weer op hun huwelijksdag. Niemand zit immers te wachten op een stortbui wanneer het tijd is voor de fotoreportage in het park of een tot in de puntjes voorbereide lunch in de kasteeltuin. Of toch wel? Volgens de Hindoestaanse traditie wordt regen op je trouwdag beschouwd als teken van geluk.

Maar laten we er toch maar even van uitgaan dat jullie niet nat willen worden. Dan is het zaak om altijd een paraplu bij de hand te hebben. Je weet het immers maar nooit in Nederland! Maar welke paraplu kies je? Wil je een beetje een bijzonder exemplaar of juist een hele praktische? En kies je voor een effen paraplu die binnen het kleurthema van jullie huwelijksdag valt of heb je liever een romantische hartjes print? We zetten de diverse mogelijkheden op een rijtje:

– De meest populaire bruidsparaplu van het moment is de hartvormige paraplu. Deze heeft een niet inklapbare aluminium stok, bijpassend gekleurd rubber gecoat handvat, is stormbestendig en is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren:

– Een andere mogelijkheid is een paraplu die past binnen het trendy vintage thema: Deze paraplu heeft een romantisch kanten randje en hartjes motief. Hij is zowel opvouwbaar als gewoon verkrijgbaar en in twee verschillende maten. Daardoor kunnen de bruid en het bruidsmeisje ieder hun eigen formaat kiezen.

– Dan zijn er de handige, maar ook romantische duo paraplu’s, waar je makkelijk met z’n tweetjes onder kunt. Ze zijn verkrijgbaar in wit, ivoor, rood, zwart en blauw en zowel inklapbaar als aan één stuk. Die laatste zijn dan ook nog net iets groter.

– Dan heb je nog het ‘parapluutje van de koningin’: een doorzichtig bol exemplaar. Dit model is speciaal ontwikkeld om je kapsel tegen storm en regen te beschermen, waar het trouwens ook zijn bijnaam aan te danken heeft. Want het kapsel van Beatrix moest destijds natuurlijk altijd goed blijven zitten!

– En voor wie de kleur en kwaliteit net zo belangrijk is als het tegenhouden van de regen, is deze paraplu heel geschikt: de opvouwbare windproof gekleurde paraplu. Schitterende kwaliteit en verkrijgbaar in trendy kleuren. Het scherm heeft een doorsnede van 100 cm en ingeklapt is hij maar 25 cm lang en past dus eventueel zelfs in je tasje. Het handvat en het hoesje zijn gemaakt in dezelfde kleur als het scherm van de paraplu, waardoor het ideaal in te passen is in het kleurthema van de bruiloft.

Kortom: niemand hoeft last te hebben van de regen op jullie bruiloft en iedereen kan precies de paraplu kiezen die het beste op zijn of haar wensen aansluit!

Bron: Trouwen online shop