bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.48.243 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
347 berichten.
Semra schreef op 30 juli 2016 om 09:36
Gister een set wimpers laten zetten voordat ik op vakantie ga. Ontzettend blij met het resultaat! Binnen 1 dag al veel complimenten gekregen over mijn mooie wimpers.
Petra uit baarn schreef op 18 juli 2016 om 10:08
1 juli zijn wij getrouwd. Ondanks regen en wind is mijn haar heel goed blijven zitten de hele dag en avond. Super bedankt hiervoor! Net als van mijn dochter. Mede door jou straalden wij... Bedankt voor je topservice!!
Roos uit Amersfoort schreef op 15 juli 2016 om 11:24
Ontzettend blij met mijn setje. Behalve het feit dat Sandra zeer vakkundig te werk ging, was het ook erg gezellig.
L. uit Baarn schreef op 11 juli 2016 om 18:46
Voor de leuk een keer wimperextensions laten zetten. Het staat zo super geweldig dat ik terug kom. 🙂 Sandra, is heel deskundig en gezellig.
Marianne uit Zeist schreef op 10 juli 2016 om 09:59
Via mijn goeie vriendin heb ik Sandra leren kennen. Ik zag het resultaat en wilde dat ook! Gisteren heb ik de wimpers laten zetten en ben er superblij mee. Ik raad haar zeker aan!
Monique en Trudy uit Amersfoort schreef op 6 juli 2016 om 18:29
Vandaag voor het eerst wimperextensions bij Sandra laten zetten. Het resultaat is super. Wij zijn er heel erg blij mee. Het was een gezellige middag.
Larissa schreef op 6 juli 2016 om 17:26
Erg blij met mijn mooie wimpers! Gisteren laten zetten en vandaag de hele dag in de spiegel gekeken.
Nicky uit Soest schreef op 5 juli 2016 om 19:32
Erg gezellige middag bij Sandra gehad, en ontzettend blij met het resultaat van de wimpers! Ze zijn prachtig
Karin de Groot uit Amersfoort schreef op 4 juli 2016 om 09:10
Op 25 juni kwam Sandra bij mijn ouders thuis om bij mij en mijn moeder het haar en de make up te verzorgen voor mijn bruiloft. Sandra was perfect op tijd, zelfs een kwartier te vroeg. Dat vond ik heel fijn! Het was heel gezellig en het belangrijkste: ons haar zat super mooi en de make up was ook goed en bleef de hele dag netjes zitten. Het was best naturel, maar toch feestelijk. Niet over de top, gewoon goed! Nogmaals bedankt!! Liefs, Karin
Lianne uit Hilversum schreef op 3 juli 2016 om 13:54
Op 4 juni heeft Sandra mijn make -up en haar gedaan voor onze bruiloft. Ik had al eerder een proefsessie gehad. Sandra luistert goed naar wat je wensen zijn en kijkt ook wat bij de past. Ik was ontzettend blij met het resultaat! Het was mooi ingevlochten en mijn make-up was naturel precies waar ik me lekker in voelde, maar wel net een beetje extra en mooie accenten voor een bruiloft. Ik heb er veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Het heeft ook de hele dag goed gezeten en de foto s zijn extra mooi! Bovendien is Sandra heel erg spontaan en aardig. Een fijn persoon om er in de ochtend bij te hebben. Lieve Sandra bedankt voor alles! Ik zal ook een foto sturen voor je porrfolio. Liefs Lianne