bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.20.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
354 berichten.
L. uit Baarn schreef op 11 juli 2016 om 18:46
Voor de leuk een keer wimperextensions laten zetten. Het staat zo super geweldig dat ik terug kom. 🙂 Sandra, is heel deskundig en gezellig.
Marianne uit Zeist schreef op 10 juli 2016 om 09:59
Via mijn goeie vriendin heb ik Sandra leren kennen. Ik zag het resultaat en wilde dat ook! Gisteren heb ik de wimpers laten zetten en ben er superblij mee. Ik raad haar zeker aan!
Monique en Trudy uit Amersfoort schreef op 6 juli 2016 om 18:29
Vandaag voor het eerst wimperextensions bij Sandra laten zetten. Het resultaat is super. Wij zijn er heel erg blij mee. Het was een gezellige middag.
Larissa schreef op 6 juli 2016 om 17:26
Erg blij met mijn mooie wimpers! Gisteren laten zetten en vandaag de hele dag in de spiegel gekeken.
Nicky uit Soest schreef op 5 juli 2016 om 19:32
Erg gezellige middag bij Sandra gehad, en ontzettend blij met het resultaat van de wimpers! Ze zijn prachtig
Karin de Groot uit Amersfoort schreef op 4 juli 2016 om 09:10
Op 25 juni kwam Sandra bij mijn ouders thuis om bij mij en mijn moeder het haar en de make up te verzorgen voor mijn bruiloft. Sandra was perfect op tijd, zelfs een kwartier te vroeg. Dat vond ik heel fijn! Het was heel gezellig en het belangrijkste: ons haar zat super mooi en de make up was ook goed en bleef de hele dag netjes zitten. Het was best naturel, maar toch feestelijk. Niet over de top, gewoon goed! Nogmaals bedankt!! Liefs, Karin
Lianne uit Hilversum schreef op 3 juli 2016 om 13:54
Op 4 juni heeft Sandra mijn make -up en haar gedaan voor onze bruiloft. Ik had al eerder een proefsessie gehad. Sandra luistert goed naar wat je wensen zijn en kijkt ook wat bij de past. Ik was ontzettend blij met het resultaat! Het was mooi ingevlochten en mijn make-up was naturel precies waar ik me lekker in voelde, maar wel net een beetje extra en mooie accenten voor een bruiloft. Ik heb er veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Het heeft ook de hele dag goed gezeten en de foto s zijn extra mooi! Bovendien is Sandra heel erg spontaan en aardig. Een fijn persoon om er in de ochtend bij te hebben. Lieve Sandra bedankt voor alles! Ik zal ook een foto sturen voor je porrfolio. Liefs Lianne
Astrid Degenhart schreef op 25 juni 2016 om 12:29
Lieve Sandra, heel blij met mijn nieuwe wimperextensions. De eerste set bleef goed zitten, zelfs tijdens vakantie en verdriet van het overlijden van onze hond. Nu weer aangevuld en het ziet er heel natuurlijk uit. Mensen zien dat ik er goed uitzie maar weten niet waardoor. Prachtig! Dank je wel! Astrid
Carmen Schalkwijk schreef op 24 juni 2016 om 18:52
Vanmiddag bij Sandra geweest en ik ben súper blij met het resultaat!!! Het is heel erg mooi geworden en ben helemaal klaar voor de zomer! Sandra, bedankt! Was ook nog heel gezellig!
Cissi van der Sluys schreef op 21 juni 2016 om 17:29
Het kinderfeest was supergeslaagd, en Isabelle was super tevreden, we raden Sandra zeker aan voor jullie vrienden en kennissen. Ze is lief, gezellig en professioneel! Nogmaals bedankt, het was een supergeslaagd feest!