bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.81.89.248 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
258 berichten.
Jolanda van Arkel heeft geschreven op 17 maart 2016 om 09:49
Zaterdag 12 maart opleiding gevolgd bij Sandra voor de wimperextensions. Is mij heel goed bevallen. Duidelijke uitleg en vriendelijk persoon. Eerst een stukje theorie en daarna in de praktijk. Nu heel veel oefenen om het onder de knie te krijgen. Ik kan iedereen het aanbevelen om bij wimperextensions Baarn de opleiding te volgen of een set extensies op te laten zetten.
Sabine Bos heeft geschreven op 14 maart 2016 om 18:42
Waar ik in het verleden ervaring heb met lijmklontjes aan m'n wimper(extensions)rand, voel ik nu werkelijk niets! Zijn ook niet te zwaar en niet te lang zodat het er ook nog natuurlijk uit ziet. Een aanrader!
Marloes Jongerden heeft geschreven op 24 februari 2016 om 08:59
Een set wimper extentions gewonnen via Facebook en laten zetten door Sandra. Super blij met het eind resultaat. Ziet er mooi & natuurlijk uit
Manja Muijsert heeft geschreven op 5 februari 2016 om 17:42
Maandag 1 februari ben ik bij Hairclusief geweest, om wimperextensions te laten zetten. Ik ben heel blij met het eindresultaat! Ook was de sfeer in de salon heel fijn en gezellig. zeker een aanrader!
shudeska lacroes heeft geschreven op 10 januari 2016 om 19:29
De make up party van mijn dochter afgelopen zaterdag was super geslaagd. Het was een hele leuke middag. Je hebt het echt heel erg leuk gedaan Sandra. Super bedankt!
Debbie Bos heeft geschreven op 31 december 2015 om 20:18
Vanmiddag met mijn 2 dochters een heerlijke meidenverwenmiddag gehad bij sandra! Bij binnenkomst al gezellig limonade met spekjes en roze petit fours! Daarna haren geknipt, gekruld en opgestoken, mooie make up met ook nooie glitters en de nageltjes van de dames mooi gelakt! Alles met veel liefde, kundigheid en geduld verzorgd! We hebben genoten met z'n 3en, was super gezellig!!
janine floor heeft geschreven op 29 december 2015 om 14:28
Vandaag wimperextensions laten zetten bij Sandra. Ik ben er super tevreden mee en super klantvriendelijk. Hartelijk bedankt Sandra!
Annemieke Maatman uit Amersfoort heeft geschreven op 30 november 2015 om 18:41
Voor de bruiloft van mijn broer heeft Sandra mijn haar zeer feestelijk en vakkundig opgestoken. Ze adviseerde me ook om decoratieve curlies te gebruiken, ik was erg blij met deze tip. Het resultaat was heel bijzonder. Het werd een mooie feestdag en ik kreeg veel complimentjes over mijn kapsel! Sandra, bedankt!
Stefanie uit Amersfoort Vathorst heeft geschreven op 7 november 2015 om 18:39
Ik ben heel erg tevreden over Wimperextensions Baarn, Sandra zet mijn wimperextensions erg mooi! Ik was eerst bij iemand anders hier in Vathorst maar niet tevreden. Ook is het heel erg gezellig en voel mij zeer op mijn gemak. Het is ook erg schoon wat ik heel erg belangrijk vindt voor een salon. Ik kan niet meer zonder!
Fleur van Kleffens Meidenfeestjes Hilversum heeft geschreven op 28 oktober 2015 om 18:45
Hallo Sandra, Dank je wel voor vandaag! de dames hebben er van genoten! Emma helemaal! Die is heerlijk voldaan en doodmoe gaan slapen.... Gr Fleur