bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.223.251 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
285 berichten.
Cissi van der Sluys heeft geschreven op 21 juni 2016 om 17:29
Het kinderfeest was supergeslaagd, en Isabelle was super tevreden, we raden Sandra zeker aan voor jullie vrienden en kennissen. Ze is lief, gezellig en professioneel! Nogmaals bedankt, het was een supergeslaagd feest!
Amanda Nagel heeft geschreven op 15 juni 2016 om 15:00
Wimper extensions laten zetten bij Sandra. Ze zijn super mooi geworden ben er heel blij mee! Fijne behandeling en gezellig gekletst. Thanx
Cynthia Veenman heeft geschreven op 15 juni 2016 om 12:44
Vandaag bij Sandra geweest voor wimperextensions. 't is heel erg mooi geworden ! Heel professioneel en toch heel gezellig! Iedereen vind 't mooi geworden, ik ben klaar voor mijn bruiloft zaterdag! Sandra, heel erg bedankt!
Rosanne heeft geschreven op 14 juni 2016 om 15:30
Sandra heeft bij mij wimperextensions gezet en ik ben er erg blij mee! Ik werd heel vriendelijk ontvangen, de behandeling was prettig en we hebben gezellig gekletst! De tijd was zo voorbij en ik ben super blij met het eindresultaat. Ze heeft goed rekening gehouden met mijn vraag om de wimpers een natuurlijke look te geven. Ik blijf terugkomen 🙂
Bianca de Ridder heeft geschreven op 13 juni 2016 om 18:57
Voor het eerst Wimperextensions laten zetten bij sandra, is echt prachtig geworden. Helemaal happy,
Patty Feijen heeft geschreven op 10 juni 2016 om 21:44
Op vakantie wil ik er op het strand er toch nog verzorgd uitzien! Met de wimpers ben ik daardoor erg blij. Super bedankt!
Nathalie De graaf heeft geschreven op 6 juni 2016 om 21:49
3 juni heeft sandra mijn haar gedaan voor mijn vaders en zijn vriendin bruiloft en ze heeft een hele mooie vlecht bij mij gemaakt dat gewoon lekker simpel en mooi zat ik was er heel blij mee.
Margriet De Graaf heeft geschreven op 6 juni 2016 om 21:35
Afgelopen vrijdag(3 juni) is mijn vader met zijn vriendin getrouwd. Hierbij heeft Sandra mijn haar heel leuk ingevlochten ik was er super blij mee!! Super gezellige vrouw!! En binnenkort komt ze bij mij voor pedicure! Zo krijg je nog eens leuke connecties?
Denessa Dequito heeft geschreven op 6 juni 2016 om 00:59
Afgelopen vrijdag (3 juni 2016) getrouwd! Dat kon niet zonder Sandra! Zij kan ook alles, buiten mijn mooie bruiloftskapsel en -make up heeft Sandra ook mijn wimperextentions aangebracht en dat maakte het plaatje af! Buiten dat Sandra mijn haar en make up deed is zij ook een ware tipgever en dat kan je wel gebruiken als je bleu bent in de bruidswereld! Ze weet goed wat bij je past en komt met leuke ideeën maar luistert ook goed naar wat jij wilt! Al met al een geweldige dag
Fariël Asruf heeft geschreven op 4 juni 2016 om 20:23
Ik ben ontzettend blij met mijn mooie wimpers. Voelt natuurlijk. Geen lijmklontjes, niet zwaar... Ik was best veel aan het tranen, waardoor enkele haartjes eraf vielen. Ik mocht al gauw terug komen om het kosteloos bij te werken. Sandra is een aanrader! Ik kan mijn grote dag door met een prachtige look (^_^)