bruidskapsels - visagie & wimperextensionsHairclusief Baarn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.247.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
267 berichten.
Anita Mokenaar heeft geschreven op 12 oktober 2015 om 21:29
Vandaag voor het eerst wimperextensions laten zetten en erg blij met het resultaat! Erg mooi gezet en een heel natuurlijk maar toch wel aanwezig resultaat. Precies goed! Voor herhaling vatbaar.
Patricia Stalprinsenburg Hilversum heeft geschreven op 8 oktober 2015 om 15:17
Lieve Sandra, bedankt dat je mij extra hebt laten stralen op onze fantastische dag! Mijn haar en make-up waren echt top en is de hele dag en avond supergoed blijven zitten. Heel lief van je dat je mij ook nog hebt geholpen met het aantrekken van mijn jurk! Liefs Patricia Stalprinsenburg
Bruid Marijke uit Baarn heeft geschreven op 7 oktober 2015 om 22:58
Super blij met mijn mooie wimperextensions laten zetten door Wimperextensions Baarn! Ook heeft Sandra van Hairclusief mijn bruidsvisagie gedaan zodat ik er stralend uit zacht op mijn trouwdag!
Debby Vd kasteele heeft geschreven op 20 september 2015 om 18:29
Na eerdere ervaring met een andere salon toch een beetje twijfelachtig om opnieuw wimpers te laten zetten. Na contact met Sandra toch besloten om het weer te laten zetten. En.....nu zeer tevreden! Absoluut geen ongemak! Mooi natuurlijk resultaat!
Bianca heeft geschreven op 16 september 2015 om 21:38
Voor de eerste keer laten "zetten". Benieuwd of het gaat bevallen op vakantie. Ziet er prachtig uit en het is erg relaxt en gezellig bij Sandra op de bank! Fijn dat ze ook meteen even mijn wenkbrauwen heeft geëpileerd! Topservice!
Mw Dresselhuis uit Laren heeft geschreven op 15 september 2015 om 14:58
Ik kom al ruim een jaar bij Wimperextentions Baarn. Sandra is zeer professioneel en kundig ik heb korte blonde wimpers en Sandra weet er altijd een mooi vol en natuurlijk eindresultaat van te maken. Ben zeer te vrede.
Marguerite uit Leusden heeft geschreven op 15 september 2015 om 01:55
Saloua, een styliste uit het team van Hairclusief heeft mij fantastisch goed verzorgd op mijn trouwdag; mijn bruidskapsel en make-up waren prachtig en hebben de mooiste dag uit mijn leven nog extra brilliance gegeven. Zo'n warme hartelijke vakvrouw, die graag bereid is om 200% in te zetten voor een schitterend resultaat. Dank dank dank nogmaals!
Jeanine uit Naarden heeft geschreven op 14 september 2015 om 18:53
Hairclusief heeft een heel leuk meidenfeestje verzorgd voor onze dochter Charlotte met haar vriendinnen! Mooie visagiestoel waar de meiden in mochten zitten veel makeup glitters en boa's. Het was haar leukste feestje en lekker thuis geen gedoe met ergens heen. Hairclusief is dan ook echt een aanrader!
Savannah van Ekris heeft geschreven op 14 september 2015 om 16:55
Kom sinds juli bij Sandra voor de wimperextensions. Bevalt super goed, wimpers geven een natuurlijke uitstraling en Sandra is heel goed in haar werk! Zeker een aanrader!
Jasintha uit Amersfoort heeft geschreven op 9 september 2015 om 17:25
Bij Sandra geweest voor de tweede keer een nieuwe set laten zetten, super mooi gezellig en vooral hygiënisch zoals zij te werk gaat. Tot over 3 weken!